Adama
Agreena
AGRICOVER

Krone BiG Pack, noi standarde de productivitate

În premieră naţională, cu ocazia AgriPlanta-RomAgroTec am putut vedea la standul Munax presa de balotat BiG Pack 1290 HDP II XC de la Krone, cel mai avansat model de pe piaţă, cu o productivitate de până la 70% mai mare şi baloţi mai compacţi cu până la 10 procente faţă de versiunea anterioară. Pentru a realiza acest lucru, Krone a dezvoltat tehnologia cu 8 înodători dubli, sistem patentat, unic în lume.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
24 august 2018
Vizualizat
1869
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Lucruri mici...

Lucruri mici...
Adevărata fericire constă în lucrurile mici: Detalii