Adama
Agreena
AGRICOVER

John Deere – Medalii de aur – Agritechnica 2015

John Deere a obţinut 3 „Medalii de aur” şi 10 „Medalii de argint” pentru inovaţiile prezentate la Agritechnica 2015.
Medaliile de aur au fost decernate pentru:
- Sistemul „ProCut” pentru controlul distanţei dintre cuţite şi contracuţitele de pe tamburul de tocare la combinele autopropulsate de recoltat furaje. Sistemul foloseşte o metodă inductivă și doi senzori speciali pentru a măsura distanţa dintre cuţite şi contracuţite. În plus, este de asemenea posibil să măsoare în mod automat gradul de acuţire al tuturor cuțitelor.
- „Sistemul de managementul interconectat al nutrienţilor” - elaborat de către John Deere în parteneriat cu: Land-Data Eurosoft (BayWa), Vista, RAUCH şi Sulky Burel. Managementul balanţei nutrienților este un sistem optimizat, uşor de utilizat ce permite aplicarea precisă a azotului organic şi a îngrăşămintelor chimice pe bază de azot şi fosfor. Sistemul suportă o planificarea și optimizarea schemei de fertilizare în contextul istoricului recoltelor de pe terenul respectiv şi include tehnologii de aplicare extrem de precisa fertilizare.
- „Sistem de management interconectat pentru aplicarea produselor de protecţie a plantelor şi pesticide” – elaborat de către John Deere GmbH în parteneriat cu: BASF, ISIP, ZEPP, KTBL şi Julius Kühn-Institut (JKI). Sistemul intuitiv oferă recomandări referitoare la dozele de aplicare, manipularea produselor, suport pentru operator, conducere automata, tehnologii cheie şi întreaga documentatie necesară aplicării produselor pentru protecţia plantelor. Acesta este primul sistem ce oferă agricultorilor cu o metodă rapidă, eficientă și integrală a tratamentului culturilor: de la identificarea problemelor cu recomandarea de tratament, o aplicație care este în conformitate cu legea și furnizează documentație și promptă timp eficient.

Afișat
06 decembrie 2015
Vizualizat
2017
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Lucruri mici...

Lucruri mici...
Adevărata fericire constă în lucrurile mici: Detalii