Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Verificarea maşinilor de stropit va fi obligatorie - Cauze si efecte.

Plachetele de testare a masinilor de stropit (Germania, Italia, Anglia si Spania). Prezentarea legislatiei europene in acest domeniu. Rapoarte de testare. Cauzele care duc la implementarea verificarii obligatorii a masinilor de stropit. Echipamente pentru verificarea uniformitatii de distributie a solutiei.

Conferinta organizata de Ferma Media Grup in cadrul targului Agromailm 2012, sustinuta de specialistul revistei Ferma, profesor USAMVB Timisoara, Sorin Tiberiu Bungescu

Afișat
14 ianuarie 2013
Vizualizat
4685
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Reprezentanţa auto

Reprezentanţa auto
Am intrat într-o reprezentanţă auto şi i-am spus managerului: Detalii