Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

GEORGETA DICU despre cercetare şi o viaţă petrecută în câmp | podcast agroSTORY #3

Nouă luni pe an stă cu mâinile în pământ, îmbrăcată în salopetă şi încălţată cu bocanci. Stă de vorbă cu plantele care îi raspund de fiecare dată şi nu o lasă la vremuri dificile. Munca de cercetare e grea, dar frumoasă! Munceşte româneşte, lucrează pământ românesc, visează şi iubeşte româneşte! Este Georgeta Dicu şi ne spune la #agroSRTORY povestea unei femei puternice, pe care agricultura o urmăreşte de-o viaţă… în cel mai frumos mod!

Afișat
09 ianuarie 2023
Vizualizat
844
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

În vacanţă...

În vacanţă...
De trei ori am fost în vacanţă şi de trei ori soţia mea a rămas însărcinată Detalii