ADAMA 22
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Fendt – „Medalie de aur” – Agritechnica 2015

Sistemul Fendt Vario Grip Pro a fost realizat de AGCO GmbH – Fendt în parteneriat cu producătorul de anvelope Mitas. Sistemul "Vario Grip Pro" folosește un pneu suplimentar de înaltă presiune în interiorul unui nou tip de pneu exterior. Această anvelopă internă este utilizata ca şi un „rezervor” ce permite modificarea rapidă a presiunii în pneul exterior. Această tehnologie face posibilă modificarea presiunii pneului de la 0,8 bari până la 1,8 bari în 30 de secunde prin schimbul direct între cele două camere, fără a modifica turaţia motorului. Acest sistem rapid de control şi reglarea a presiunii în anvelope reduce timpul de trecere de la deplasarea pe drumurile publice la deplasarea pe câmp unde se lucrează cu presiuni mai mici şi compactarea solului este astfel diminuată.

Afișat
06 decembrie 2015
Vizualizat
2095
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Bacşiş

Bacşiş
O familie de scoţieni, îşi termină cina într-un restaurant. Detalii