Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

El este Neru Băican!

Neru Băican este un ţăran, aşa cum îi place să spună, din localitatea Şandra, judeţul Timiş, care s-a apucat de lucrat pământul în 1994. Primii cinci ani a practicat o agricultură de subzistenţă. Dar după ce şi-a cumpărat primul tractor, clasicul U650, orizontul i s-a deschis în totalitate. Astăzi lucrează 360 de hectare şi se poate lăuda cu nişte producţii de invidiat.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
09 martie 2017
Vizualizat
7503
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii