Adama
Agreena
AGRICOVER

DIMITRIE MUSCĂ despre ÎNCEPUTURI, viitorul HRANEI și pesta PORCINĂ | podcast agroSTORY #4

Astăzi Director general al Combinatului Agroindustrial Curtici. În copilărie, fiu de ţărani harnici şi iubitori de glie. Aşa a prins şi DIMITRIE MUSCĂ dragostea pentru pământ şi agricultură, pe când „erbicidarea” se făcea manual, cu omul şi, mai târziu, ca şef de CAP, când convingea vechiul regim că evoluţia în agricultură trebuie să se regăsească şi în câmp! Dimitrie Muscă a acceptat provocarea şi a venit la #agroSTORY. Am vorbit despre copilărie, despre primele experienţe în agricultură, despre cei doi copii pe care îi are şi cum relaţionează cu ei în viaţă şi în business, despre afacerea pe care o gestionează şi oamenii cu care lucrează, despre mândria de a fi agricultor în România.

 

Cu Nicoleta Dragomir şi Dimitrie Muscă la o discuţie ALTFEL despre agricultură şi viaţă!

Afișat
07 februarie 2023
Vizualizat
1502
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Afiş într-un bar: Detalii