Adama
Agreena
AGRICOVER

Daniela Herţeg continuă tradiţia familiei

Conceptul de fermier nu mai este, în ultimii ani, unul individual. Tineri, care constituie a doua generaţie a unor familii de succes în domeniul agriculturii, înţeleg adesea că destinul lor profesional este trasat de nevoia continuităţii. Daniela Herţeg, acum în vârstă de 22 de ani, a intuit încă din copilărie că drumul ei va fi cel bătătorit de tatăl său, Dan Herţeg. A fost mereu pasionată de fermă şi îşi petrecea, de mică, timpul în acest spaţiu liniştit şi organizat. A absolvit anul acesta Facultăţile de Agricultură şi Management Agricol, pentru a îmbrăţişa ambele dimensiuni ale realizării unei afaceri de succes.

 

Afișat
08 septembrie 2017
Vizualizat
2700
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii