FMC-pus direct
KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Cursuri de agricultura ecologica

Cei care sunt interesaţi să investească în agricultura ecologică sau pur şi simplu doresc să se perfecţioneze în acest domeniu, au acum la dispoziţie cursuri acreditate, unde se învaţă despre metodele de cultivare a plantelor şi creştere a animalelor în sistem ecologic, precum şi despre regulile pe care trebuie să le îndeplinească o fermă pentru a primi certificarea ecologică.

Afișat
22 octombrie 2014
Vizualizat
4227
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La bar

La bar
Merge un bărbat cu un pistol într-un club şi începe să strige: Detalii