ADAMA 22
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Colectorul de bolovani

Danezii de la Kongskilde au adus în premieră la AgriPlanta-RomAgroTec utilajul Stonebear, un echipament inteligent, destinat indepărtării şi colectării pietrelor, într-o singură trecere, de pe terenurile agricole şi nu numai. O soluţie ideală pentru fermierii care deţin sole cu mult bolovăniş, dar preocupaţi în acelaşi timp să-şi protejeze investiţiile în utiliajele agricole deţinute.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
16 iunie 2017
Vizualizat
2010
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Prietenie

Prietenie
Doi scoţieni se întâlnesc pe stradă. Detalii