Adama
Agreena
AGRICOVER

Cercetarea agricola, incotro?

Stimularea activităţii de cercetare a constituit un factor determinant pentru dezvoltarea agriculturii româneşti înainte de revoluţie. În prezent, când sursele de finanţare au dispărut aproape în totalitate, unităţile de cercetare trăiesc de pe o zi pe alta, aşteptând vremuri mai bune. În această situaţie se află şi Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Lovrin, care deţine în patrimoniu soiuri din categorii biologice valoroase. Vă invităm să urmăriţi interviul pe care redactorul nostru Liviu Gordea l-a realizat cu Ioan Toma, inginer şef şi cercetător ştiinţific la staţiunea din Lovrin.

Afișat
27 august 2014
Vizualizat
5054
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

În vacanţă...

În vacanţă...
De trei ori am fost în vacanţă şi de trei ori soţia mea a rămas însărcinată Detalii