Adama
Agreena
AGRICOVER

Căutăm oameni de copertă, la INDAGRA!

Revista FERMA şi NHR Agropartners şi-au unit eforturile într-un parteneriat inedit, menit să descopere următorul FERMIER DE COPERTĂ! Totul se va desfăşura la INDAGRA, între 2 şi 6 noiembrie.
Vino la standul Ferma Media Grup, din pavilionul C1, iar aici vei primi pe loc o fotografie cu tine, realizată la panoul special amenajat în stand. Poza e cadoul nostru garantat pentru tine, pentru simplu fapt că ai participat la concurs. Pe fundalul fotografiei va fi o combină Deutz-Fahr de ultimă generaţie, aleasă special pentru concurs de către NHR Agropartners, importatorul mărcii Deutz-Fahr în România.
Premiul cel mare este chiar apariţia pe coperta revistei Ferma, iar pe lângă acesta mai oferim o tabletă Samsung. Detalii privind regulamentul concursului puteţi afla accesând site-ul agroinfo.ro.

Afișat
03 noiembrie 2016
Vizualizat
2386
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Ultimul cuvânt în casă

Ultimul cuvânt în casă
Doi prieteni stăteau de vorbă, la o bere: Detalii