Adama
Agreena
AGRICOVER

BUN sau RĂU? Fermierii au decis!

Iniţiativa de a invita fermierii să acorde câte o bulină albă sau neagră foştilor miniştri ai agriculturii pentru realizările din timpul mandatului a făcut senzaţie la Agraria. Sute de persoane au venit la standul revistei Ferma pentru a-şi exprima opţiunea pe parcursul celor patru zile de expoziţie. Unii au dorit să o facă discret, departe de obiectivul camerei de filmat, alţii însă, mai curajoşi, nu s-au ferit să-şi argumenteze părerile pro sau contra. Iată câteva dintre acestea.

Afișat
05 mai 2016
Vizualizat
2289
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Lucruri mici...

Lucruri mici...
Adevărata fericire constă în lucrurile mici: Detalii