Adama
Agreena
AGRICOVER

AgroConcept - desfăşurare de forţe la Fundulea

După ce a făcut senzaţie la Jucu, unde a prezentat în premieră naţională combina de recoltat struguri Braud 9060L, AgroConcept a venit în Câmpia Bărăganului cu cea mai mare flotă de utilaje New Holland expusă vreodată. Nu mai puţin de 12 tractoare, cu puteri cuprinse între 55 şi 557 CP şi patru combine de game diferite şi-au făcut apariţia, „salutând” prezenţa în expoziţie a vicepreşedintelui New Holland, Alessandro Maritano.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
24 august 2018
Vizualizat
2285
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii