Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Agricultura de precizie de la Vantage

Cu un bun management al fermei şi cu ajutorul sistemelor de ghidare prin satelit Connected Farm de la Trimble şi cu sistemul de monitorizare a culturilor GeoScan, Frizon Group a reusit să-şi îmbunătăţească performanţele şi să reducă cu 15% cheltuielile de producţie.

Interviu cu Teofil Dascălu, administratorul grupului de firme Frizon, despre sistemele de precizie şi de monitorizare a culturilor oferite de Vantage.

 

Afișat
04 iunie 2018
Vizualizat
1550
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

La restaurant

La restaurant
Un restaurant foarte elegant. Detalii