Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Agraria 2023 - platformă de comunicare

Echipamentele şi tehnica agricolă de mare capacitate, redimensionată generos, raportat la dimensiunile medii ale fermelor transilvănene, dar şi agricultura de precizie, roboţii şi vehiculele autonome au fost remarcate la Agraria 2023 de către Ovidiu Ranta, profesor USAMV, Cluj-Napoca. De asemenea, Agraria îşi conturează rolul de platformă de comunicare şi de transfer de cunoştinţe şi informaţii de la generatorii de cunoștințe către utilizatori și invers.

Afișat
08 mai 2023
Vizualizat
654
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii