KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Afară e vopsit gardul, înăuntru... pisicuţul!

Cât de relevante sunt articolele de hobby pentru agricultura performantă? Vă spunem noi... DELOC! Nimeni nu zice că nu sunt interesante, avem şi noi mulţi cunoscuţi pasionaţi de orhidee şi de grădinărit. Dar este neprofesionist să trâmbiţezi că eşti cel mai tare site de agricultură – aşa cum face agrointel - şi că te adresezi fermierilor în condiţiile în care, într-o singură săptămână, top 5 articole după numărul de aprecieri de pe facebook sunt articole de HOBBY! Şi să mai şi faci bani fluturând în faţa firmelor din agricultură un trafic uriaş, generat de sfaturi utile pentru gospodinele care sunt îndemnate să-şi cultive singure ceapa în cofraje, în balcoane sau să salveze orhideele de la moarte. Uitaţi de depozitele şi camerele frigo sau orice altă metodă de conservare şi adunaţi cenuşă pentru păstrarea roşiilor.

La ce să mai meargă gospodinele la piaţă să cumpere de la producători ceapă şi de la firme pesticide şi îngrăşăminte, când au la îndemână coca-cola, de exemplu! Da, coca-cola. Nu irosiţi nici o picătură, agrointel vă învaţă cum să utilizaţi băutura răcoritoare în peste 7 articole dedicate.

Interesant, dar nu pentru profesionişti. Trafic mare, balcoane bogate!

 

http://www.revista-ferma.ro/articole/managementul-fermei/afara-e-vopsit-gardul-inauntru-pisicutul

Afișat
31 ianuarie 2017
Vizualizat
1262
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii