Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ACHIM IRIMESCU LA ÎNTÂLNIREA COOPERATIVELOR

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a participat pe 25 februarie 2016 la întâlnirea cooperativelor agricole din sectorul laptelui, în localitatea Covaci din judeţul Timiş. Zece cooperative agricole ce reunesc producători de lapte, de cereale şi de legume din toată ţara şi-au unit forţele în Asociaţia Cooperativelor Agricole din România (ACAR). Ce spune ministrul Agriculturii despre sprijinirea cooperativelor şi a producătorilor de lapte din România?

Afișat
25 februarie 2016
Vizualizat
3778
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii