Adama
Agreena
AGRICOVER

2016, cel mai bun an pentru MEWI

MEWI România a participat şi la ediţia din 2016 a expoziţiei AgriPlanta-RomAgroTec cu o ofertă bogată pentru fermieri. Au fost aduse utilaje noi, prezentate pentru prima dată la AgriTechnica în 2015, inclusiv tractorul Fendt Vario 1050, cel care a atras cei mai mulţi curioşi la standul companiei. Despre oferta de la AgriPlanta-RomAgroTec, tendinţele pieţei de utilaje agricole, finanţarea achiziţiilor şi activitatea MEWI în România am vorbit cu Leontin Coca, director de vânzări al companiei.

Afișat
15 august 2016
Vizualizat
2465
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii