Adama
Agreena
AGRICOVER

Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme

Ce este Climate FieldView?

Tehnologia Climate FieldView permite colectarea de date din teren, analiza agronomică avansată şi monitorizarea condiţiilor meteorologice locale, ceea ce ar trebui să conducă la o simplificare a procesului decizional, astfel încât fermierul să poată lua mai uşor hotărâri bazate pe fapte şi nu pe intuiţie, aşa cum se întâmplă de foarte multe ori.

Cu ajutorul dispozitivului FieldView Drive, care în cazul de faţă a fost conectat la portul ISOBUS al combinei, am putut observa în timp real, metru cu metru, nivelul de producţie înregistrat pe fiecare hibrid în parte şi o serie de rapoarte asociate tehnologiei aplicate în câmp, precum şi o hartă de recoltat.

Afișat
14 noiembrie 2022
Vizualizat
908
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii