Adama
Agreena
AGRICOVER

Cifrele sunt cele care ar trebui să influențeze decizia agricolă - Nicu Vasile | agroSTORY #16

La agroSTORY am discutat cu Nicu Vasile, președintele LAPAR, mai mult despre... agricultură, problemele de actualitate din domeniu, PNS, strategii ministeriale (și, mai ales, despre lipsa lor), dar și despre importanța unității între agricultorii români. Am povestit și despre aspecte mai puțin cunoscute din viața lui Nicu Vasile, din activitatea lui de fermier și despre deciziile care i-au schimbat parcursul profesional.

Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 29 aprilie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Nicu Vasile la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Afișat
08 mai 2023
Vizualizat
950
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Anunturi agricole

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii