Adama
Agreena
AGRICOVER

Încep etapele regionale ale concursului „Poveşti cu vinuri românești”

Publicat: 21 aprilie 2021 - 14:54
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Viticultorii mici şi mijlocii sunt invitaţi să îşi înscrie vinul alb, roşu sau roze la concursul naţional „Poveşti cu vinuri româneşti”, organizat pentru al şaselea an consecutiv de BASF Agricultural Solutions România. Se oferă 3 premii mari cu o valoare totală de 15.000 de euro.

Agroinfo_Advertorial_1920x1080_b 

Înscrierile sunt gratuite și presupun doar 2 condiții: suprafața cultivată cu viță de vie să fie mai mică de 100 de hectare, iar probele de vin roșu, alb sau roze înscrise să nu fie mai vechi de anul 2018.

Viticultorii se pot înscrie în etapa aferentă zonei de care aparțin:
• 10 mai – Moldova – Țifești, Domeniile Panciu, sat Sârbi, jud. Vrancea
• 17 mai – Muntenia și Dobrogea – Tulcea
• 20 mai – Oltenia – Craiova
• 27 mai – Transilvania și Banat – Alba-Iulia

Toate vinurile înscrise sunt jurizate de membri ai Asociației Degustătorilor Autorizați din România. În urma etapelor regionale, aceștia vor alege câte 3 vinuri finaliste pentru fiecare categorie (vinuri roșii, albe și roze). Apoi, pe 15 iulie, la Constanța, cele 36 de vinuri finaliste vor fi din nou jurizate pentru a alege cei 3 mari câștigători: cel mai bun vin roșu, alb, respectiv roze.
Câștigătorii vor putea sa aleagă ce premiu îi ajută mai mult în dezvoltarea afacerii lor: fie un utilaj pentru aplicarea tratamentelor la vița de vie, fie un pachet format din produse BASF pentru protecția viței de vie.

Mai mult, cramele care au trimis probe la concursul de vin intră automat și în Concursul de etichete, care le poate aduce câștigătorilor și alte premii.

Acesta se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook BASF Agricultural Solutions, în perioada 3 mai – 14 iulie 2021. Cea mai frumoasă etichetă va fi aleasă prin vot de către fanii paginii Facebook BASF.
Toate detaliile pentru participarea la concursul „Povești cu vinuri românești” sunt explicate pe pagina BASF.

Vizualizat: 2146 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Utilajul indispensabil în fermele zootehnice

Utilajul indispensabil în fermele zootehnice

”Cel mai important lucru la încărcătoarele Weidemann, în comparație cu alte utilaje similare, este articulația oscilantă a utilajului, care permite circulația acestuia pe teren accidentat. Datorită articulației oscilante, corpul utilajului se balansează, dar utilajul nu se înclină”, explică Ioan Bucilă.

”Principalul operator al încărcătoarelor Weidemann este tatăl meu, care, deși nu are studii de mecanică agricolă și nici nu are permis de conducere, la 65 de ani a început să lucreze pe încărcător și acum e profesionist în operarea lor. Cel mai mult mă ajută că tata poate să facă anumite lucrări și fără ca eu să fiu prezent în fermă sau să fie nevoie de un operator specializat. Weidemann sunt încărcătoare foarte manevrabile, oricine poate să lucreze foarte ușor pe ele”, adaugă fermierul din Șieuț.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Dorinţă

Dorinţă
Tăticule, ţie ţi s-a îndeplinit vreo dorinţă din copilărie? Detalii