Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Încep etapele regionale ale concursului „Poveşti cu vinuri românești”

Publicat: 21 aprilie 2021 - 14:54
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Viticultorii mici şi mijlocii sunt invitaţi să îşi înscrie vinul alb, roşu sau roze la concursul naţional „Poveşti cu vinuri româneşti”, organizat pentru al şaselea an consecutiv de BASF Agricultural Solutions România. Se oferă 3 premii mari cu o valoare totală de 15.000 de euro.

Agroinfo_Advertorial_1920x1080_b 

Înscrierile sunt gratuite și presupun doar 2 condiții: suprafața cultivată cu viță de vie să fie mai mică de 100 de hectare, iar probele de vin roșu, alb sau roze înscrise să nu fie mai vechi de anul 2018.

Viticultorii se pot înscrie în etapa aferentă zonei de care aparțin:
• 10 mai – Moldova – Țifești, Domeniile Panciu, sat Sârbi, jud. Vrancea
• 17 mai – Muntenia și Dobrogea – Tulcea
• 20 mai – Oltenia – Craiova
• 27 mai – Transilvania și Banat – Alba-Iulia

Toate vinurile înscrise sunt jurizate de membri ai Asociației Degustătorilor Autorizați din România. În urma etapelor regionale, aceștia vor alege câte 3 vinuri finaliste pentru fiecare categorie (vinuri roșii, albe și roze). Apoi, pe 15 iulie, la Constanța, cele 36 de vinuri finaliste vor fi din nou jurizate pentru a alege cei 3 mari câștigători: cel mai bun vin roșu, alb, respectiv roze.
Câștigătorii vor putea sa aleagă ce premiu îi ajută mai mult în dezvoltarea afacerii lor: fie un utilaj pentru aplicarea tratamentelor la vița de vie, fie un pachet format din produse BASF pentru protecția viței de vie.

Mai mult, cramele care au trimis probe la concursul de vin intră automat și în Concursul de etichete, care le poate aduce câștigătorilor și alte premii.

Acesta se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook BASF Agricultural Solutions, în perioada 3 mai – 14 iulie 2021. Cea mai frumoasă etichetă va fi aleasă prin vot de către fanii paginii Facebook BASF.
Toate detaliile pentru participarea la concursul „Povești cu vinuri românești” sunt explicate pe pagina BASF.

Vizualizat: 372 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW

Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW

Folosind aceeași normă de semănat, tehnologia DeltaRow mărește spațiul de nutriție al plantelor cu pana la 70% prin dispunerea boabelor într-o forma de triunghi, cu un spatiu între ele de 12,5 cm si posibilitatea distanțării rândurilor între 37.5cm și 87.5cm.

Testată de Universitatea din Osnabruck și confirmată în multe ferme din vestul Europei, tehnologia DeltaRow a adus cu peste 4.5% în plus la producția de boabe, 5.4% mai mult în ceea ce înseamnă producția de biogas, 7.9% în energie metabolizată (ME) și peste 8.2% Energie Netă în Lactatie (NEL).


Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare! Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Bancul zilei

Educaţie?

Educaţie?
O mamă îşi dojeneşte fiul: Detalii