Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
agroinfo_ro_header_big_homepage_728x90
Reclama header after big part 3

FAO prognozează MAI PUŢIN GRÂU de CALITATE SUPERIOARĂ!

Publicat: 12 iulie 2017 - 12:42
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

PROGNOZA MONDIALĂ REDUSĂ! În timp ce oferta de grâu trebuie să rămână în continuare ridicată, pentru anul fiscal 2017/18 se prevede o aprovizionare mai slabă cu grâu cu conţinut proteic ridicat. 

Acest lucru l-a evidenţiat şi Organizaţia pentru Alimentaţie si Agricultură a Naţiunilor Unite, FAO, în raportul său lunar cu privire la situaţia de pe pieţele de cereale.

Prognoza recoltei mondiale de grâu a fost redusă cu 3,3 milioane de tone faţă de estimarea de luna precedentă. FAO prognozează acum o recoltă mondială de grâu de 739,9 milioane de tone (anul trecut: 760 de milioane de tone). Principala cauză a scăderii nu se află în SUA, ci în primul rând în Europa şi Ucraina, unde seceta va determina scăderi ale producţiei.

În acelaşi timp, producţia mondială de cereale grosiere se estimează a fi de 1,35 miliarde de tone, cu 1,9 milioane de tone mai mare faţă de estimarea din luna iunie. O cauză a acestei modificări este suprafaţa mai mare cultivată cu porumb în SUA, dar şi previziunile mai bune pentru sudul Africii. FAO estimează o recoltă mondială de cereale de 2,593 miliarde de tone în 2017, după 2,607 miliarde de tone de anul trecut.
Sursa: agrarticker.de

Vizualizat: 619 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Titan Machinery la Agromalim 2017

Titan Machinery la Agromalim 2017

În standul de la Agromalim 2017 Titan Machinery a prezenta fermierilor o gamă reprezentativă de utilaje agricole, în frunte cu vedeta Quadtrac 620 – tractorul şenilat articulat Case IH. Titan Machinery România este distribuitor exclusiv pentru utilajele agricole CASE IH, Väderstad şi utilajele de construcții CASE Construction, precum şi distribuitor pentru mărcile Maschio-Gaspardo, Great Plains, Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma și MacDon.
Interviu cu Răzvan Tomescu - Marketing Manager - Titan Machinery România şi Bogdan Constantin - PR & Communication Specialist - Titan Machinery România;
Reporter Agroinfo: Gheorghe Ghişe;
Operator imagine: Claudiu Borobei;

Utilaje Väderstad la Agromalim 2017 CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017 Rapiţa, cultura anului în Arad!

Bancul zilei

Explicaţie...

Explicaţie...
De ce cârâie cioara când zboară? Detalii