Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Noua organigramă a Ministerului Agriculturii taie un post de secretar de stat şi pe cel de subsecretar de stat

Publicat: 10 decembrie 2009 - 13:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Ministerul Agriculturii va funcţiona cu doar cu două posturi de secretar de stat, faţă de trei, cât erau prevăzute până în prezent, precum şi fără cel de subsecretar de stat, potrivit noii organigrame realizate ca urmare a reorganizării autorităţilor guvernamentale şi cuprinse în HG 1407/18 noiembrie 2009, publicată în M.Of. 829 din 2 decembrie a.c..

Pe lângă reducerea numărului demnitarilor de la 5 la 3, va fi redus şi numărul de posturi din aparatul propriu al Ministerului Agriculturii de la 670 la 534, fără a include, însă, aici, demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului, precum şi numărul direcţiilor generale, de la 8 la 6, fiind eliminate din noua organigramă Direcţia generală de inspecţii tehnice în agricultură şi silvicultură şi Direcţia generală îmbunătăţiri funciare şi fond funciar şi inclusă Direcţia generală pescuit - Autoritatea de management pentru Programul Operaţional de Pescuit.

Potrivit Hotărârii, în subordinea Ministerului Agriculturii vor funcţiona, ca şi până acum, 12 instituţii publice finanţate integral din bugetul de stat, numărul maxim de posturi finanţate de la bugetul de stat fiind de 11.577, faţă de 10.626 cât prevedea vechea formulă de organizare, incluzând aparatul propriu al Ministerului Agriculturii, precum şi demnitarii şi posturile aferente cabinetelor acestora, doar 6 instituţii publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, cu un număr maxim de posturi de 2.355, faţă de 10, cu 3.436 de posturi, cât erau până în prezent, precum şi 4 structuri finanţate din venituri proprii.

Tot în subordinea Ministerului Agriculturii vor putea fi înfiinţate Unităţi de management al proiectului, ce vor fi finanţate integral din cheltuieli aferente proiectelor cu finanţare rambursabilă, fără a mai beneficia de bani de la bugetul de stat.

Potrivit documentului de reorganizare, Societatea Naţională Îmbunătăţiri Funciare SA, Administraţia Naţională a Îmbunătăţirilor Funciare, Societatea Naţională a Produselor Agricole SA şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva vor funcţiona sub autoritatea Ministerului Agriculturii şi Pădurilor.

Vizualizat: 648 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

#tehnodiesel #masseyferguson #masseyferguson7360

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă.

Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

NHR Agropartners - soluţii pentru viticultură Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

După luptă

După luptă
Ştefan cel Mare dupa o luptă: Detalii