Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Asigură succesul culturii de rapiţă de la început, cu pachetele promoţionale de la BASF

Publicat: 26 iulie 2019 - 09:01
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten
Profită de reducerile mari la cele 7 pachete tehnologice

Este cunoscut faptul  că succesul culturii de rapiţă se stabileşte încă din toamnă. Pentru aceasta e nevoie de câteva condiţii de îndeplinit. Alegerea hibrizilor potriviţi condiţiilor din fermă, respectiv alegerea unui flux tehnologic capabil să asigure randamente maxime. De aceea, BASF vine în ajutorul cultivatorilor de rapiţă cu 7 pachete promoţionale pentru cultura de rapiţă.

fermier-rapita_b

Pachetele reprezintă soluţia completă pentru cultura de rapiţă şi cuprind, în funcţie de tipul ales, atât seminţe, cât şi gama de erbicide fungicideşi insecticide necesare. Fiecare pachet este configurat pentru o suprafaţă de 20 de hectare. Promoţiile sunt   valabile, în limita stocului, iar cele care conţin seminţe sunt valabile până la 31 august 2019.Descărcaţi broşura promoţiei aici.

Descoperă pachetele tehnologice promoţionale pentru rapiţă

Promoţii rapiţă Clearfield®
1. Pachet tehnologic rapiţă Clearfield®
Pachetul conţine 40 de litri de erbicid Cleranda® + 20 de litri de adjuvant Dash® HC + 15 litri de fungicid Caramba® Turbo + 6 litri insecticid Fastac® Active. Avantajul pentru fermieri este o reducere de 14% comparativ cu preţul recomandat al produselor individuale. Pachetul este suficient pentru o suprafaţă de 20 de hectare.

2. Pachet tehnologic rapiţă Clearfield® + seminţe BASF
Pachetul este calibrat pentru o a cultiva o suprafaţă de 20 de hectare de rapiţă Clearfield® şi include atât seminţe de rapiţă BASF, cât şi produsele de protecţie. Pachetul conţine 8 saci de seminţe Clearfield®, 40 de litri de erbicid Cleranda® + 20 de litri de adjuvant Dash® HC, 15 litri Caramba® Turbo şi 6 litri Fastac® Active. Pe lângă discountul de 14% din preţul recomandat al produselor individuale de protecţie a plantelor ai şi o reducere de 75 lei/sac, bani ce pot fi folosiţi pentru plata unei poliţe de asigurare a riscului de nerăsărire.

 

pachet_rapita_clearfield_bpachet_rapita_clearfield_se_b


Promoţii rapiţă convenţională
1. Pachet tehnologic ”Avant”
Pachetul ”Avant” conţine 50 de litri erbicid Butisan® Avant + 15 litri fungicid Caramba® Turbo. Cantitatea este suficientă pentru o suprafaţă de 20 de hectare de rapiţă convenţională. Pachetul are un discount de 9%, comparativ cu preţul recomandat al produselor achiziţionate individual

2. Pachet tehnologic ”Avant” + seminţe BASF
Este un pachet promoţional calibrat pentru o suprafaţă de 20 de hectare, ce include atât hibrizii de rapiţă, cât şi produsele de protecţie. Pachetul conţine: 8 saci de seminţe de rapiţă convenţională + 50 de litri erbicid Butisan® Avant + 15 litri fungicid Caramba® Turbo. Pe lângă reducerea de 9% din preţul recomandat al produselor individuale de protecţie a plantelor pachetul oferă şi o reducere de 75 lei/sac, bani ce pot fi folosiţi pentru plata unei poliţe de asigurare a riscului de nerăsărire.

3. Pachet tehnologic ”S”
Pachetul ”S” pentru rapiţă convenţională conţine 30 litri erbicid Butisan® S + 15 litri fungicid Caramba® Turbo şi este suficient pentru 20 de hectare. Pachetul beneficiază de o reducere suplimentară de 20% faţă de preţul produselor cumpărate individual.

4. Pachet tehnologic ”S” + seminţe BASF
Pachetul este calibrat pentru însămânţarea a 20 de hectare. Include hibrizii convenţionali de rapiţă şi produsele de protecţie. Conţinutul pachetului: 8 saci hibrizi convenţionali + 30 litri Butisan® S + 15 litri Caramba® Turbo. Pe lângă discountul de 20% din preţul recomandat al produselor individuale de protecţie a plantelor ai şi o reducere de 75 lei/sac, bani ce pot fi folosiţi pentru plata unei poliţe de asigurare a riscului de nerăsărire.

Profită de oferta specială BASF
La achiziţia a 20 de saci de seminţe BASF de rapiţă convenţională sau Clearfield® veţi primi GRATUIT 5 litri de Caramba® Turbo. Promoţia este valabilă numai pentru cantităţile de seminţe ce nu sunt cuprinse în pachetele tehnologice enumerate mai sus. Contactaţi un reprezentant BASF pentru a beneficia de această promoţie.

oferta_speciala_rapitaClick pe poza pentru galerie!

Despre hibrizii de rapiţă BASF

Gama de seminţe de rapiţă InVigor® disponibilă în portofoliul BASF Agricultural Solutions România cuprinde hibrizi de tip Clearfield® şi hibrizi convenţionali de rapiţă. Hibrizii InVigor® reprezintă o sursă constantă a unora dintre cele mai productive recolte de rapiţă, ridicând permanent ştacheta şi devenind standardul după care este evaluată calitatea seminţelor de rapiţă. Aflaţi aici mai multe despre performanţele hibrizilor InVigor®.

tehnologie-rapita_b

Despre tehnologia BASF pentru protecţia rapiţei
Produsele BASF pentru protecţia rapiţei cuprind erbicide (Cleranda® + Dash® HC, Butisan® Avant, Butisan® S), fungicide (Caramba® Turbo) şi insecticide (Fastac® Active). Aflaţi aici mai multe informaţii despre produsele BASF pentru rapiţă. Alaturat puteţi vedea schema de protecţie a rapiţei şi momentele de aplicare.
Vă rugăm să contactaţi un reprezentant BASF dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii sau aveţi întrebări cu privire la oferta promoţională pentru cultura de rapiţă.

Vizualizat: 1671 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Brinkman - Let’s improve together

Brinkman - Let’s improve together

La sfârşitul lunii noiembrie 2019, compania Brinkman a organizat o întânire cu partenerii săi - fermeri şi distribuitori din România. Desfăşurat sub deviza "Let’s improve together!", evenimentul a fost un bun prilej pentru schimbul de cunoştinţe între fermieri, companie şi colaboratori. Participanţii au fost în principal cultivatori de tomate şi căpşune în sere, dealeri Brinkman şi consultanţi şi specialişti în domeniul horticol. Tema principală a seminarului a fost creşterea eficienţei şi a productivităţii, în condiţiile lipsei forţei de muncă.

 

Interviu cu Cristina György-Hângan, manager vânzări România şi Moldova - Brinkman Hungary Kft.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

La bar

La bar
Merge un bărbat cu un pistol într-un club şi începe să strige: Detalii