Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Finanţare UE în valoare de 4,9 milioane de euro pentru 6 proiecte de mediu din România

Publicat: 01 mai 2014 - 20:07
Comenteaza   | Video 1 2   | Print | Trimite unui prieten

Reprezentanţa în România a Comisiei Europene a transmis că şase proiecte de mediu din ţara noastră vor obţine finanţări în valoare totală de 4,9 milioane de euro din partea Uniunii Europene.

Cele şase aplicaţii de proiect din România au fost depuse în cadrul programului LIFE+, fondul de mediu al UE, şi includ un proiect a Primăriei Bucureşti referitor la evaluarea condiţiilor de mediu, patru proiecte de conservare a naturii şi faunei, dar şi un proiect de conştientizare a impactului de mediu în cazul producerii şi utilizării echipamentelor electrice şi electronice şi de promovare a energiei verzi.
 
Din 1.468 de proiecte depuse, 225 de noi proiecte au fost aprobate recent la nivelul întregii Uniuni Europene, ele provenind din toate cele 28 de state membre. Acestea propun acţiuni în domeniul conservării naturii, schimbărilor climatice, politicii de mediu, informării şi comunicării legate de mediu şi necesită o investiţie totală de 589,3 milioane de euro, din care 282,6 milioane vor fi contribuţia UE.
 
LIFE+ reprezintă instrumentul financiar european pentru mediu, cu un buget total de 2,1 miliarde de euro pentru perioada 2007- 2013. Programul LIFE+ va continua şi în intervalul 2014-2020 pe baza unui nou regulament pentru mediu şi politici climatice, cu un buget total de 3,4 miliarde de euro.

Peisaj mioritic_b

Vizualizat: 15111 | Video Video 1 2 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

NHR Agropartners la Agromalim 2019

NHR Agropartners la Agromalim 2019

Portofoliul NHR Agropartners de maşini şi utilaje agricole la Agromalim 2019 a cuprins combine şi tractoare Deutz-Fahr, încărcătoare telescopice JCB şi utilaje agricole Poettinger, Hardi, Bogballe şi Einboeck.
Interviu cu Florin Neacşu - director general adjunct NHR Agropartners.
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite

Bancul zilei

La bar

La bar
Merge un bărbat cu un pistol într-un club şi începe să strige: Detalii