ADAMA 22
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Maschio-Gaspardo şi MASSEY FERGUSON, pe câmpul USAMVB Timişoara

Publicat: 19 mai 2011 - 21:17
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

MASCHIO-GASPARDO ROMÂNIA şi TEHNODIESEL au prezentat practic, în câmp,  „cheia succesului pentru fermieri” - tractoarele Massey Ferguson în agregat cu utilaje Maschio-Gaspardo.

Demonstraţia a avut loc ieri, 19 mai, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, Staţiunea Didactică Timişoara, între orele 11.00 şi 14.00.

maschio-si-tehnolodiesel3_b

După discursul de deschidere a urmat prezentarea următoarelor agregate în câmp : tractor Massey Ferguson 5465 120 CP - Plug Livio 3 trupiţe; tractor Massey Ferguson 6485 160 CP - Scarificator Pinocchio 200; tractor Massey Ferguson 8690 380 CP - Grapă rotativă Aquila 5000, tractor Massey Ferguson 8690 380 CP - Scarificator Artiglio 400 şi tractor Massey Ferguson 5445  98 CP - Semănătoare Pinta 400.

maschio-si-tehnolodiesel2_b

Pe parcursul demonstraţiei au fost descrise succesiv, fiecare din cele cinci serii de tractoare Massez Ferguson prezentate, precum şi utilajele Maschio-Gaspardo.

Stilul nou, designul modern şi motorul fiabil şi puternic au constituit punctele forte ale tractoarelor Massey Ferguson.
Managementul inteligent al motorului, suplimentul de putere, minimizarea nivelului de toxicitate a gazelor de eşapament dar şi gradul maxim de confort din cabină, sunt doar câteva dintre cele mai apreciate trăsături ale tehnologiei de ultimă oră a tractoarelor.

maschio-si-tehnolodiesel1_b

Demonstraţia a reunit pe terenurile Staţiunii Didactice Timişoara a USAMVB, peste 150 de participanţi: producători agricoli, cadre didactice şi studenţi de la Universitate di Ştiinţe Agricole, dar şi reprezentanţi ai presei, încântaţi cu toţii echipamente Maschio-Gaspardo şi tractoarele Massey Ferguson. La demonstraţie a fost prezentată şi oferta de seminţe a companiei Limagrain.
„Soluţia perfectă pentru fermierii moderni”, îşi are fundamentul în premisa: Putere silenţioasă. Mai puţine noxe. Randament maxim, pentru ca producătorii agricoli să poată păşi cu încredere în viitor.


Vizualizat: 6735 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării”

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării”

FlexiTech Agro, fertilizare integrată: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” - Mihaela Radu, director de marketing Naturevo

Starea culturilor în Vest! De vorbă cu fermierul Varga Ștefan din Nădlac Krone Highland – chemarea muntelui Tractoare de colecție în combinație cu utilaje din gama actuală KRONE! Imagini rare

Bancul zilei

La psihiatru

La psihiatru
- Medicul meu a insistat să trec pe la dumneavoastră, spuse pacientul către psihiatru. Detalii