Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Pöttinger - o nouă unitate de producţie la Sf. Georgen

Publicat: 09 iulie 2019 - 13:10
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

La începutul lunii iulie 2019 a fost aprobată începerea construcției unei noi unităţi de asamblare Pöttinger, în St. Georgen, lângă Grieskirchen (Austria). Autorizaţia de construcţie a fost deja acordată de către autorități iar prima etapă de construcție va începe în primăvara anului 2020. Primele maşini de balotat și greble mari Pöttinger vor fi asamblate în noua fabrică în 2021, cel mai târziu.

Pöttinger promovează o creștere solidă a afacerii iar echipa de management și-a concentrat întotdeauna activitățile asupra dezvoltării sănătoase, a metodelor de construcție durabile, locuri de muncă atractive și un impuls pozitiv pentru crearea de valoare în regiune. Aceste planuri de extindere subliniază încă o dată angajamentul Pöttinger de a se angaja în Austria ca loc de afaceri. Noua fabrică din St. Georgen se află la aproximativ 5 km de sediul Pöttinger din Grieskirchen

 IMPRESS_155_VC_PRO_presa de balotat Poettinger_b

Pöttinger garantează dezvoltarea în siguranță a companiei

Compania austriacă a avut întotdeauna o viziune clară asupra pieței mașinilor agricole, care este în mod natural supusă fluctuațiilor. Acesta este motivul pentru care producătorul de mașini va extinde treptat unitatea de producţie din St. Georgen, pas cu pas.

"Lucrăm acum cu viteză maximă la planificarea detaliată și la acordarea contractului pentru prima etapă de construcție. Prima etapă a acestui proiect cuprinde aproximativ 6.300 mp de spațiu de lucru, care poate fi extins flexibil", explică Jörg Lechner, Managing Director producție și logistica materialelor. Valoarea noului proiect de investiții va fi de aproximativ 25 milioane EUR. În noua unitate de asamblare vor lucra 60 de angajaţi şi se acordă o mare importanță locurilor de muncă moderne și ergonomice.

În România, maşinile şi utilajele agricole Pöttinger sunt distribuite de către NHR Agropartners.

Vizualizat: 544 | Video Video 1 2 3 4 5 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

John Deere T660i, tehnologie avansată cu căişori

John Deere T660i, tehnologie avansată cu căişori

Noua generaţie de combine Seria T de la John Deere promite să asigure un flux lin şi direct al recoltei, care este mai blând cu grăunţele şi cu paiele, având suprafaţă mare de separare şi o cabină spaţioasă care stabileşte noi standarde de confort şi comoditate.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură T6 cu Dynamic Command

Bancul zilei

Metodă nouă...

Metodă nouă...
- Când ajung acasă prea târziu la soţie, mă comport ca un tigru! Detalii