KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

John Deere seria 9R - mai multă PUTERE şi tehnologie INTELIGENTĂ

Publicat: 10 martie 2021 - 11:35
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

Noua generație de tractoare John Deere 9R are acum mai multă putere şi o cabină spaţioasă dotată cu instrumentele de precizie de care aveți nevoie pentru a obține eficiență în funcționarea.Noua motorizare asigură acum la modele 9R și 9RX John Deere o putere de 640 până la 691 CP şi care îndeplineşte standardele Etapei V. Vârfurile de gamă, modelele 9R 640 și 9RX 640 sunt dotat cu un motor Cummins de 15,0 litri, în timp ce restul gamei dispune de un motor John Deere PowerTech ™ (DPS) de 13,6 litri.

Puteţi alege ca noile tractoare să fie echipate cu roți (9R), cu două şenile (9RT) și cu patru şenile (9RX), John Deere fiind singurul producător care oferă toate cele trei variante de echipare. Opțiunile sporite de balastare vă permit să transportaţi cu ușurință implemente grele, asigurând în acelaşi timp transferul eficient ale puterii la sol pentru a desfăşura toate tipurile de activităţi din teren.

Pentru a acomoda puterea suplimentară și balastul tractoarelor articulate John Deere din seria 9R, au fost consolidate și îmbunătățite mai multe componente ale trenului de rulare, axului și cadrului frontal. Întărirea acestor componente a crescut greutatea tractorului și balastul maxim disponibil de la 27,2 tone până la 30,39 tone, pentru o puterea sporită la sol. Capacitatea de încărcare pe puntea spate a tractoarelor John Deere Scraper Special 9R și 9RX a fost mărită la 12 tone.

John-Deere-9RX-640_b

Sisteme de inteligență integrate

Receptorul StarFire 6000 a fost integrat în acoperișul cabinei la fel ca și pe modelele 8R 410 și 7R 350. Modelele articulate cu roți 9R, cu două şenile 9RT și cu patru şenile 9RX sunt dotate standard cu conectivitate JDLink, afisaj 4600 CommandCenter generaţia 4 (de 10"), iar suplimentar pot fi activată ghidarea automată la întoarcere - Turn Automation, Section Control pentru controlul secţiilor și al ratei variabile la semănat, ghidarea pasivă a implementelor, partajarea datelor în câmp, sincronizarea automată - Machine Sync și ghidarea pe rând AutoPath

De asemenea, avantajele JDLink includ comunicarea de la mașină la mașină; transmiterea în flux a informațiilor wireless către Centrul de operațiuni John Deere şi John Deere Connected Support™. Aceste tehnologii integrate permit fermierilor să economisească timp și să reducă costurile.

John Deere seria 9R_b

Vizibilitate şi confort

O cabină mai mare şi care are multe caracteristici asemănătoare automobilelor, asigură operatoriilor confort și uşurinţă în utilizare pe tot parcursul zilei. Cabina tractoarelor din seria 9R oferă confort și vizibilitate. Fermierii pot alege o serie pachete: Select, Premium sau Ultimate. Pachetul Ultimate confort include, între altele și un scaun încălzit şi ventilat, care se rotește până la 25 de grade spre stânga și 40 de grade spre dreapta, pentru o vizibilitate și confort îmbunătățite ale operatorului.

Pentru clienții premium, John Deere oferă cabina Signature Edition - un pachet ce include un afișajul extins de generația 4, pompe hidraulice duale, suspensie pe puntea frontală HydraCushion ™ şi multe altele.

Vizualizat: 701 | Video Video 1 2 3 4 5 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

Conform tradiţiei, cel mai mare târg din lume pentru utilaje agricole, Agritechnica, urmează să aibă loc în perioada 14-20 noiembrie 2021. Organizatorul expoziției, DLG (Societatea Germană pentru Agricultură) așteaptă mai mult de 2.000 de expozanți în Hanovra, iar mulţi producători de maşini agricole şi-au anunţat deja participarea. În aceste condiţii, John Deere, unul dintre liderii mondiali în domeniu, tocmai a anunţat că nu va participa la următoarea ediție Agritechnica datorită pandemiei COVID.

John Deere Connected Support - Aproape de client, păstrând distanța

John Deere Connected Support - Aproape de client, păstrând distanța

Într-o transmisie live, John Deere a oferit informaţii despre programul Connected Support ™ pentru presa internaţională. Din experienţa practică a ultimelor săptămâni, în acest "chat" online, experţii şi dealerii John Deere au împărtăşit modul în care clienţii lor au beneficiat de programul Connected Support™. La transmisie au participat experţi şi dealeri John Deere din Marea Britanie, Franța și Germania iar jurnaliştii au avut posibilitatea să adreseze întrebări.

JOHN DEERE va dezvolta un MOTOR de 870 CP! CÂND ÎNCEPE PRODUCŢIA!

JOHN DEERE va dezvolta un MOTOR de 870 CP! CÂND ÎNCEPE PRODUCŢIA!

Constructorul american a anunţat că va dezvolta un motor de 870 CP/670kW, capacitate 18,0 litri, echipat cu sistem de injecţie cu presiune înaltă common-rail (HPCR), turbocompresesie şi sistem de răcire EGR.

John Deere - Prototip de tractor autonom/electric la Agritechnica 2019

John Deere - Prototip de tractor autonom/electric la Agritechnica 2019

La fel ca şi alţi producătorii de tractoare, compania John Deere a prezentat în ultimii ani numeroase concepte de tractoare autonome și electrice, dar pentru Agritechnica 2019 (10-16 noiembrie) se anunţă o ultimă versiune, cea mai radicală. Noul concept de tractor autonom prezentat combină ceea ce seamănă cu jumătatea frontală a unui tractor pe şenile conectat printr-un punct de articulare la un set de discuri.

Record mondial pentru Kuhn şi John Deere

Record mondial pentru Kuhn şi John Deere

Un tractor John Deere 6250R echipat cu o greblă de răvăşit şi adunat - Kuhn GA 15131 a stabilit un nou record mondial de adunat fânul în brazde, pe o suprafaţă totală de 188,9ha (patru parcele), în timp de opt ore.

Recordul mondial a fost stabilit pe terenul deluros unei ferme de vaci de lapte din Jutland, regiunea centrală, Danemarca. Mikael Skeldal, care conduce ferma împreună cu cei doi frați și sora sa, a condus tractorul John Deere 6250R (300CP) echipat cu sistem de ghidare AutoTrac, terminalul intuitiv Gen4 CommandCenter și joystick-ul ergonomic CommandPRO.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

La prășit cu STEKETEE în ferma Emiliana West ROM / soia cultivata ecologic / WEEDER

La prășit cu STEKETEE în ferma Emiliana West ROM / soia cultivata ecologic / WEEDER

Prășitoarea STEKETEE s-a descurcat de minune în demo la ferma Emiliana West ROM (jud. Timiș). În video vedeți imagini cu cea de a doua prasila în cultura de soia în sistem ecologic. Steketee IC-Light este tehnologia de recunoaștere a rândurilor, iar EC-Steer este cadrul care ghidează întreaga prășitoare pentru o precizie de până la 2cm de rândul de plante.

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

SMS pentru PISI...

SMS pentru PISI...
SMS: „Bună pisi! Ce faci? Ce zici dacă ne vedem în seara asta? Iau acum o sticlă de vin... apartamentul este al nostru!”. Detalii