Adama
Vinasa Rompak

HORSCH investește în Brazilia

Publicat: 22 mai 2023 - 12:15
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

Producătorul german a construit și deschis o nouă fabrică în Curitiba (Brazilia). Noua hală a fabricii are o suprafață acoperită de cca. 35.000 mp, iar întrega platformă a unităţii de producţie are 16 hectare. În noua hală se află, printre altele, linia de asamblare pentru semănătoarea cu un rezervor pentru cereale, linia pentru producţia echipamentelor de cultivat terenul, dar și pentru tehnologia de îngrijire a culturilor.

"HORSCH a investit deja aproximativ 60 de milioane de euro în construcţia şi proiectul extinderii capacităţii de producţie din Curitiba şi au fost create 300 de locuri de muncă directe și peste 1000 de locuri de muncă indirecte", afirmă Rodrigo Duck, CEO "HORSCH do Brasil". „Până acum este cea mai mare investiție pe care noi, ca companie, am făcut-o într-o singură fabrică într-un timp atât de scurt”, confirmă şi Philipp Horsch, CEO HORSCH Maschinen GmbH.

„Pentru noi, Brazilia a fost și mereu va rămâne o piață foarte interesantă – este în conformitate cu ADN-ul nostru. Venim din sectorul agricol, cultivăm câmpuri mari, și ne ocupăm cu însămânțarea directă. Culturile agricole în Brazilia sunt în conformitate cu produsele noastre. În plus, agricultura de acolo s-a dezvoltat enorm. Odată cu extinderea și deschiderea noii noastre fabrici, stabilim noi standarde. Tehnologiile noastre sunt acum disponibile unui număr și mai mare de fermieri din întreaga lume“, a declarat Philipp Horsch.

Horsch_Curitiba Brazilia_b

Acum, datorită extinderii, fabrica Horsch poate gestiona și alte cereri din America Latină, Africa, precum și parțial din țări europene. „Nu vom limita raza de operare a acestei subsidiare. Accentul principal, desigur, este pe piața braziliană, deoarece cererea de produse de înaltă tehnologie care garantează o producție sporită și o productivitate în domeniu este încă foarte puternică”, afirmă Philipp Horsch.

HORSCH do Brasil Ltda a fost înființată în 2015, cu sediul și un centru de producție în Curitiba, provincia Paraná.

Vizualizat: 1778 | Video Video 1 2 3 4 5 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Corteva raportează rezultatele primului trimestru al anului 2023 și lanseaza previziunile pentru întregul an

Corteva raportează rezultatele primului trimestru al anului 2023 și lanseaza previziunile pentru întregul an

  • Portofoliu diferențiat și execuție fermă care stimulează vânzările și creșterea câștigurilor în primul trimestru (T1)
  • Orientarea pentru întregul an 2023 a crescut, inclusiv achizițiile de produse biologice
  • Poziție bună pentru a genera creștere durabilă atractivă, în concordanță cu obiectivele pentru 2025

 

România - Cea mai mare creştere a producţiei de rapiţă

România - Cea mai mare creştere a producţiei de rapiţă

Datorită condiţiilor meteorologice favorabile se preconizează că Franța și Germania rămân principalii producători de rapiță din Uniunea Europeană şi vor recolta mai multă rapiță în 2023, comparativ cu anul precedent. Dar cea mai mare creştere a producţie de rapiţă, raportat la anul 2022, se estimează a se obţine în România, conform raportului Uniunii pentru Promovarea Plantelor Oleaginoase și Proteice din Germania (UFOP) şi a datelor oferite de Comisia UE.

Suprafața irigată până la jumătatea lunii mai. Zonele cu secetă pedologică!

Suprafața irigată până la jumătatea lunii mai. Zonele cu secetă pedologică!

Suprafața pregătită pentru irigat în 2023 se ridică la aproape 1,4 milioane hectare, din care, până la data de 18 mai, a fost contractată o suprafață de puțin peste 816.067 hectare. 

Topul țărilor UE cu cei mai mulți stupi de albine: România, pe locul I!

Topul țărilor UE cu cei mai mulți stupi de albine: România, pe locul I!

În 2020, în fermele din Uniunea Europeană erau 8,1 milioane de stupi de albine, iar aproape 18,5% dintre aceşti stupi erau în România, arată datele publicate de Eurostat.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

În urmă cu aproape un an, echipa AgroConcept ducea România în Cartea Recordurilor: 403,64 tone de grâu recoltate în numai 8 ore, cu o combină New Holland CR8.90 Revelation. Află povestea fermierului care a găzduit evenimentul!

„În câmp, echipa AgroConcept a fost ca la cursele de mașini, făceau schimbul de piloți în mers, iar acasă aveam o altă echipă, de martori de această dată, la cântar. Înainte mă uitam la știri și vedeam Guinness World Records, iar acum am avut ocazia să trăiesc la mine în fermă un asemenea eveniment”, ne-a povestit Gheorghe Preda.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii