KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Fendt Vario 939 anunţă cu mândrie cei 390 CP

Publicat: 15 iunie 2011 - 13:20
1 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Noua serie de tractoare 909 de la Fendt este echipată cu tehnologia SCR, ABS şi sistem integrat de reglare a presiunii aerului. Denumit „liderul”, cel mai puternic tractor standard de pe piaţă, cu o putere maximă de 390 CP şi performanţe uluitoare, poate oricând concura pentru poziţia de vârf din ferma oricărui agricultor.

Tractoarele Fendt Vario din noua serie 900 sunt astfel proiectate încât să ofere cât mai mult, utilizând cât mai puţine resurse, precum combustibil, timp sau energie.
Noua serie este alcătuită din şase modele, a căror putere începe acum de la 240 CP (în loc de 220, la precedenta), cu Vario 924, urcând în trepte de câte 30 CP până la 390 CP, la fabulosul tractor Fendt 939.
Un motorul Deutz cu 6 cilindri, cu o cilindree de 7,8 litri, 390 CP (ISO), o viteză de transport de 60 km/h, anvelopele cu un diametru de până la 2,15 m şi o greutatea maximă de până la 18 tone - toate acestea sunt elementele cheie ce definesc „nava amiral” a seriei 900, Fendt Vario 939.

fendt_4_b

Motorul cu cea mai nouă tehnologie din domeniul agricol
Noul vehicul din Marktoberdorf poate fi recunoscut cu uşurinţă datorită rezervorului Ad-Blue din imediata apropiere a buşonului de alimentare cu motorină şi datorită convertorului catalitic situat la baza ţevii de eşapament. Până să ajungă la ieşirea din ţeava de eşapament, gazele arse sunt tratate cu soluţie ureică şi nu sunt recirculate prin camera de ardere, nefiind astfel afectat procesul de ardere, asigurând o eficienţă ridicată a puterii motorului. Compania a acumulat experienţă cu tehnologia SCR pentru tratarea ulterioară a noxelor, în prezent în interiorul unui Fendt 900 fiind încorporată cea mai nouă şi modernă tehnologie din domeniul agricol.
Cabina seriei 900 este echipată cu computerul de bord Variotronic, care surprinde prin meniul său atractiv şi cu structură ierarhică uniformă, cu touch screen. Dispozitivul de comandă include deopotrivă comenzile tractorului şi ale utilajului ataşat, ghidajul la nivelul roţilor, documentaţia tehnică şi multe alte funcţii, toate într-un singur terminal.

fendt_3_b


Fie că este utilizat pentru lucrări agricole, forestiere sau pentru construcţii, Fendt Vario 900 are calificări şi abilităţi excelente pentru orice activitate. Pentru a face chiar şi mai mult, tractorul Fendt este dotat, din fabricaţie, cu un sistem de conducere „dual drive” (faţă/spate), ce conţine aceleaşi funcţii ca la mersul cu faţa. Astfel, este posibilă realizarea unei palete foarte largi de sarcini, exploatând complet tractorul pentru a obţine un randament maxim.
Fendt 900 Vario are mai mult de 22 de racorduri diferite, oferind posibilităţi de conectare mult mai multe decât orice alt tractor dintr-o clasă de putere similară: şase prize electrohidraulice cu dublă acţiune în spate şi două în faţă, priză pentru alimentarea cu curent, priză pentru cablu de conexiune IsoBus şi multe altele. Aceasta asigură versatilitatea lucrărilor şi ataşarea fără probleme a tuturor utilajelor, asigurând cu adevărat munca „în echipă“ a tractorului şi a echipamentului.
Tractoarele din seria 900 muncesc la randament maxim 365 zile pe an, pentru că eficienţa stă la baza întregii filozofii Fendt, pentru succesul pe termen lung al clienţilor săi.

Mai multă grijă pentru mediul înconjurător
• 95% mai puţin emisii de NOx
• 95% mai puţine particule emise;
• Mai puţine emisii de CO2 , prin reducerea consumului de carburant;
• Utilizarea a mai puţine materiale de lucru datorită incorporării mai multor funcţii;
• Prin utilizarea sistemului VarioGrip, reducerea compactării solului.

fendt_1_b

PROFITABILITATE MAXIMA
• 17 500 litri combustibil economisiţi cu tehnologia SCR (la 10.000 ore de funcţionare)
• Funcţia electronică Efficient Technology facilitează realizarea de economii
• Reglare automată a regimului de lucru al motorului
• Prin utilizarea VarioGrip (sistemul de reglare a presiunii anvelopelor), se consumă cu 10% mai puţin combustibil
Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.mewi.ro

Vizualizat: 20503 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Manolache Ionut
|
10. 10, 2011. Monday 23:26
Este un model foarte bun si la consum dar exceleaza in motor la ascpetul interior este copiat dp modelele Fendt 828 si 936 in rest imi place ca este un motor mare si consuma putin pentru capacitatea lui. Fendt 939 este foarte bun in agricultura. As dori sa stiu si eu la ce pret este?
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii