Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Cummins anticipează hegemonia tractoarelor electrice

Publicat: 25 iulie 2017 - 17:23
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Producătorul de motoare Cummins, care a echipat de-a lungul anilor o gamă largă de tractoare şi maşini agricole, a anunţat că va pune în viitor accent pe tehnologiile emergente, inclusiv cea electrică.

Vizând obţinerea unor produse mai eficiente economic şi cu impact minim asupra mediului înconjurător, constructorul american are în vedere colaborarea cu alte companii din industrie pentru a dezvolta tehnologii avansate în domenii precum electronica de putere, sistemele de stocare a energiei şi motoarele de tracţiune.

Cummins_bÎncepând cu 2019, Cummins va livra un sistem de propulsie hibridă, care funcţionează şi pe baterie electrică, un pas important în această direcţie. "Ca lider mondial în producţia de motoare pentru pieţele comerciale şi industriale, suntem mai bine poziţionaţi decât oricare altă companie care îşi dedică activitatea dezvoltării de tehnologii noi şi emergente", a declarat Tom Linebarger, preşedinte şi CEO al companiei Cummins.

"În ultimii 100 de ani, capacitatea de a inova şi de a ne adapta a alimentat succesul nostru şi suntem convinşi că suntem pe calea cea bună să o facem din nou în acest moment critic. Suntem pregătiţi să oferim clienţilor noştri o gamă completă de tehnologii, de la motoare cu propulsie pe motorină şi gaz natural, până la motoare complet electrice şi hibride, pentru a vă asigura că avem întotdeauna cea mai bună soluţie", a ţinut să sublinieze acesta.

Un alt domeniu cheie de dezvoltare al constructorului american de motoare este acela al combustibililor alternativi, Cummins având în producţie un motor cu gaze naturale cu emisii zero, ca o alternativă puternică la ofertele convenţionale. De asemenea, a prezentat un motor pe benzină cu un randament ridicat, durabilitate şi performanţă superioare, asemănătoare cu cea a unui motor diesel.

Departamentul de cercetare şi dezvoltare testează în prezent alte tipuri de motoare propulsate cu combustibili alternativi, cum ar fi hidrogenul, biocarburanţii şi combustibilii sintetici, dar şi câteva tehnologii deosebit de avansate, precum pilele de combustie bazate pe membrane de schimb protonic şi celule de combustie cu oxizi solizi.

Vizualizat: 909 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Cine şi-a făcut anul acesta timp pentru a vizita INDAGRA, expoziţia naţională de agriculută, a putut admira la standul Asociaţiei HolsteinRo câteva dintre cele mai performante vaci de lapte din România. Printre acestea, un exemplar aparţinând societăţii Panifcom Iaşi, administrată de Liviu Bălănici, care a încheiat cea de a doua lactaţie cu o producţie de 13.636 de litri, iar în primele 128 de zile din lactaţia a treia a ajuns la 6.800 de litri.

Lipsesc centrele de sacrificare permanente Cons DDA la Agromalim 2017 Bilanţul DLG InterMarketing pe final de an

Bancul zilei

Arborele

Arborele
Clienta: - Îmi place căţelul acesta şi aş vrea să-l cumpăr. Dar, spuneţi-mi, are pedigree? Detalii