Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

CNH Industrial anunță numirea unui nou director executiv

Publicat: 24 noiembrie 2020 - 10:13
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6   | Print | Trimite unui prieten

Grupul CNH Industrial NV a anunțat numirea lui Scott W. Wine în funcţia de director executiv (CEO), începând cu 4 ianuarie 2021. Scott Wine are o experienţă managerială internaţională deosebită şi rezultate excepţionale. Din 2008 acesta a fost CEO al companiei Polaris Inc., iar din 2013, director executiv și președinte.

Consiliul este încântat de numirea lui Scott Wine, având în vedere experiența sa industrială largă și expertiza sa strategică”, a declarat Suzanne Heywood, președinte și director executiv interimar, CNH Industrial.

CNH Industrial N.V. este un lider global în sectorul bunurilor de capital cu o experiență industrială consolidată şi o gamă largă de produse. În sectorul agricol, grupul este o forță internațională majoră prin brnadurile de tractoare şi utilaje agricole: Case IH, New Holland Agriculture și Steyr.

Scott W. Wine_CNH Industrial_b

Scott Wine a scris istorie la Polaris

În perioada în care Scott Wine a ocupat funcția de CEO, Polaris a crescut de la o organizație de 1,9 miliarde de dolari la o companie mondială de aproape 7 miliarde de dolari. Astăzi, Polaris este un lider sectorul sporturilor de putere prin portofoliul său divers de peste 30 de mărci. Polaris a investit continuu în cercetare și dezvoltarea produselor, concentrându-se pe dezvoltarea tehnologiei și a ofertelor digitale și s-a extins pe piețe noi și adiacente. Venitul net ajustat este de așteptat să fie cuprins între 7,15 USD și 7,30 USD pe acțiune pentru întregul an 2020, o creștere de 13-16% față de 2019.

Înainte de a se alătura Polaris, Scott Wine a deținut funcții executive la United Technologies Corporation, Danaher Corp. și Allied Signal Corp., care au devenit Honeywell International, Inc. după fuziunea din 1999. Scott Wine are o vastă expertiză în fuziuni și achiziții în SUA, Europa și Asia.

Vizualizat: 1676 | Video Video 1 2 3 4 5 6 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

RABE a fost CUMPĂRAT de compania chineză Zoomlion

RABE a fost CUMPĂRAT de compania chineză Zoomlion

Se pare că Rabe va reintra în afaceri după achiziționarea producătorului german de către compania chineză Zoomlion. Ultimi ani au fost destul de grei pentru Rabe, după achiziţia în 2011 a constructorul german de echipamente pentru prelucrarea solului de către Grupul francez Grégoire-Besson.

TRACTORUL New Holland HIBRID - mai puţine emisii de dioxid de carbon

TRACTORUL New Holland HIBRID - mai puţine emisii de dioxid de carbon

Prezentat oficial în cadrul unui eveniment transmis live şi cunoscut oficial sub denumirea de H2 Dual Power, tractorul New Holland T5.140 AutoCommand foloseşte un amestec de hidrogen și motorină (combustibil dual) şi emite cu cel puţin 40% mai puţin dioxid de carbon. Acest tractor hibrid este rodul colaborării dintre contractorul Jos Scholman din Nieuwegein (Olanda) şi New Holland Agriculture şi este dotat cu un motor diesel FPT care respectă standardul Stage V, relatează Mechaman.nl.

Demisie la vârul CNH Industrial

Demisie la vârul CNH Industrial

Pentru industria maşinilor agricole demisia lui Hubertus Mühlhäuser din funcția de director general al CNH Industrial este o ştire importantă, chiar dacă în aceste vremuri nu va provoca (probabil) prea multă vâlvă la nivelul fermierilor.

AgroConcept, primul dealer New Holland care lansează AGXTEND, noua divizie de echipamente de precizie a CNH Industrial

AgroConcept, primul dealer New Holland care lansează AGXTEND, noua divizie de echipamente de precizie a CNH Industrial

AgroConcept continuă strategia de extindere a portofoliului de mărci începută acum trei ani prin lansarea mărcii AGXTEND prezentate de CNH Industrial în luna decembrie a anului trecut. AGXTEND™ este prima marcă specializată în agricultura de precizie și în soluții ISOBUS care le oferă fermierilor acces la o gamă largă de echipamente produse de parteneri strategici, distribuite internațional prin CNH și beneficiind, totodată, de  serviciille de consultanță, vânzare și post-vânzare ale grupului.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Sfaturi pentru primii pași în agricultura biologică

Sfaturi pentru primii pași în agricultura biologică

Pentru a avea succes tranziţia la agricultura biologică trebuie pregătită din timp, atât în ceea ce înseamnă combaterea principalelor buruieni şi a dăunătorilor problemă, rotaţia culturilor, dar şi pregătirea solului. Sfaturi utile pentru fermierii care doresc să "intre" în cultura biologică găsiţi în cartea lui Paolo Barchetta.

„Agricultura Biologică” vol. 1 și 2 pot fi achiziționate de aici https://www.mondobio.eu/carte/

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare

Bancul zilei

Nedumerire...

Nedumerire...
Un beţiv strigă: Detalii