Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

AgroConcept lansează Harvest Masters – Specialiştii Recoltării

Publicat: 25 mai 2017 - 16:08
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
9 evenimente de instruire a operatorilor de maşini de recoltat New Holland

Programul Harvest Masters – Specialiştii Recoltării este destinat operatorilor de maşini de recoltat New Holland şi vine în folosul acestora printr-un modul de instruire ce include prezentarea în detaliu a produselor şi serviciilor New Holland, oportunităţi de achiziţii viitoare şi un nivel ridicat de asistenţă şi suport din partea AgroConcept, atât înainte şi în timpul campaniei de recoltare, cât şi după finalizarea acesteia.

Programul ajunge la operatorii din fermele mari ale ţării printr-o serie de 9 evenimente de prezentare ce vor avea loc în luna mai în 7 judeţe ale ţării – Ilfov, Olt, Brăila, Constanţa, Iaşi, Cluj şi Timişoara. În cadrul acestor prezentări, specialiştii de produs AgroConcept vor explica procesele de lucru implicate în configurarea, operarea şi mentenaţa combinelor New Holland din seriile TC, CX5&6, CX7&8 şi CR.

Harvest Masters – Specialiştii Recoltării este un program exclusiv, ceea ce înseamnă că fermele participante sunt selectate în baza unor criterii interne, iar după finalizarea acestui stagiu de pregătire, fermierii vor avea acces şi la campanii promoţionale de service şi piese de schimb dedicate.

Odată înrolaţi în acest program, fermierii vor beneficia de:
• Pachetul de beneficii la înscriere – materiale de prezentare ale fabricii de maşini de recoltat New Holland din Zedelgem, Belgia, comerciale cu promoţii la piesele de schimb uzuale din campania de recoltare care pot fi achiziţionate cu un discount de cel puţin 25% până în luna iulie 2017 (curele, elemente de tăiere, elemente de prindere în trei puncte, lanţuri, bucşe, pompe şi valve hidraulice, site, tocătoare, aer condiţionat şi ventilaţie) şi cadouri de bun-venit;
• Prezentarea teoretică a companiei New Holland;
• Modulul de training ce presupune instruirea practică a operatorilor pe maşini de recoltat;
• Prezentarea echipei de service şi piese de schimb pe fiecare zonă a ţării.

Poza-Harvest-Masters_b

Prin acest program, AgroConcept îşi propune să le fie cât mai aproape utilizatorilor de maşini de recoltat New Holland şi să îi asigure de sprijinul permanent în dezvoltarea fermelor pe care le administrează.

AgroConcept este filiala locală a Gemila GmbH, importator şi distribuitor exclusiv New Holland Agriculture în România de la 01.01.2016. Din portofoliul companiei mai fac parte Kverneland, Casella şi Kaeser Compresoare.
Principalele domenii de activitate ale companiei sunt comercializarea de echipamente agricole, asigurarea unui serviciu complet de asistenţă şi furnizarea de soluţii financiare avantajoase.

Vizualizat: 1404 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi tractorişti

Doi tractorişti
Doi tractorişti scot pita ,slana, bat o ceapă de roata de la tractor şi se pun să mănânce. Detalii