Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

AgroConcept lansează Harvest Masters – Specialiştii Recoltării

Publicat: 25 mai 2017 - 16:08
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
9 evenimente de instruire a operatorilor de maşini de recoltat New Holland

Programul Harvest Masters – Specialiştii Recoltării este destinat operatorilor de maşini de recoltat New Holland şi vine în folosul acestora printr-un modul de instruire ce include prezentarea în detaliu a produselor şi serviciilor New Holland, oportunităţi de achiziţii viitoare şi un nivel ridicat de asistenţă şi suport din partea AgroConcept, atât înainte şi în timpul campaniei de recoltare, cât şi după finalizarea acesteia.

Programul ajunge la operatorii din fermele mari ale ţării printr-o serie de 9 evenimente de prezentare ce vor avea loc în luna mai în 7 judeţe ale ţării – Ilfov, Olt, Brăila, Constanţa, Iaşi, Cluj şi Timişoara. În cadrul acestor prezentări, specialiştii de produs AgroConcept vor explica procesele de lucru implicate în configurarea, operarea şi mentenaţa combinelor New Holland din seriile TC, CX5&6, CX7&8 şi CR.

Harvest Masters – Specialiştii Recoltării este un program exclusiv, ceea ce înseamnă că fermele participante sunt selectate în baza unor criterii interne, iar după finalizarea acestui stagiu de pregătire, fermierii vor avea acces şi la campanii promoţionale de service şi piese de schimb dedicate.

Odată înrolaţi în acest program, fermierii vor beneficia de:
• Pachetul de beneficii la înscriere – materiale de prezentare ale fabricii de maşini de recoltat New Holland din Zedelgem, Belgia, comerciale cu promoţii la piesele de schimb uzuale din campania de recoltare care pot fi achiziţionate cu un discount de cel puţin 25% până în luna iulie 2017 (curele, elemente de tăiere, elemente de prindere în trei puncte, lanţuri, bucşe, pompe şi valve hidraulice, site, tocătoare, aer condiţionat şi ventilaţie) şi cadouri de bun-venit;
• Prezentarea teoretică a companiei New Holland;
• Modulul de training ce presupune instruirea practică a operatorilor pe maşini de recoltat;
• Prezentarea echipei de service şi piese de schimb pe fiecare zonă a ţării.

Poza-Harvest-Masters_b

Prin acest program, AgroConcept îşi propune să le fie cât mai aproape utilizatorilor de maşini de recoltat New Holland şi să îi asigure de sprijinul permanent în dezvoltarea fermelor pe care le administrează.

AgroConcept este filiala locală a Gemila GmbH, importator şi distribuitor exclusiv New Holland Agriculture în România de la 01.01.2016. Din portofoliul companiei mai fac parte Kverneland, Casella şi Kaeser Compresoare.
Principalele domenii de activitate ale companiei sunt comercializarea de echipamente agricole, asigurarea unui serviciu complet de asistenţă şi furnizarea de soluţii financiare avantajoase.

Vizualizat: 1194 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Zetor la Agromalim 2018

Zetor la Agromalim 2018

Gheorghe Porubszki, reprezentant de vânzări al companiei Zetor Tractor, ne spune care sunt noutăţile cu care producătorul cel de tractoare speră să cucerească piaţa românească...

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Musca asteapta tractorul autonom Dan Herteg, investitii de aproape un milion de euro IPSO prezintă tractorul John Deere 8270 R

Bancul zilei

La restaurant

La restaurant
Chelnerul aleargă la masa unui client: Detalii