Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Agrocomerţ Holding S.A. îşi extinde prezenţa în Transilvania

Publicat: 22 martie 2013 - 16:04
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Încă din anul 2012, compania Agrocomerţ Holding S.A. a iniţiat un ambiţios program de investiţii menit să apropie specialiştii companiei de clienţii Claas, Lemken, Amazone, Papadopoulos, Jeantil, Hawe, Oehler, Nardi, Frasgard precum şi de toţi agricultorii din Ardeal.

Astfel, în cursul anului 2012 după inaugurarea Filialei Ardud din Ardud, judeţul Satu Mare, s-au deschis 2 puncte de vânzări în localitatea Apahida, judeţul Cluj şi în localitatea Sebeş, judeţul Alba, iar pentru anul 2013 sunt programate a fi deschise în luna aprilie un Centru Regional în localitatea Cristeşti, judeţul Mureş şi până la sfârşitul anului 2013 o nouă filială la Cluj.

Prin aceste acţiuni, compania dovedeşte, încă o dată, că “Întotdeauna alături de tine” nu este doar un slogan, ci un punct forte care se regăseşte în viziunea tuturor angajaţilor ei.
Cea mai mare investiţie din această regiune este noul Centru Regional Transilvania, prin care se vizează ridicarea serviciilor oferite de către companie clienţilor săi la standarde înalte de eficienţă şi profesionalism.

agrocomert-holding-LOGO_b

Centrul Regional Transilvania cuprinde facilitaţi şi dotări moderne pentru lucrări de service şi mentenanţă în cadrul unui atelier de reparaţii dotat la un înalt nivel tehnic, un centru de şcolarizare şi training, un showroom spaţios şi bine reprezentat precum şi un depozit de piese de schimb generos dimensionat pentru a asigura clienţilor un timp scurt de aprovizionare şi o disponibilitate maximă.
Începând cu data de 03.04.2013, la acest Centru Regional, o echipă formată din 5 specialişti sales şi after sales vor fi la dispoziţia agricultorilor transilvăneni. Toţi angajaţii au beneficiat deja de stagii de şcolarizare la furnizorii companiei. “Eficienţă, competenţă şi profesionalism2 sunt cuvintele care ghidează activitatea echipei Agrocomerţ Holding S.A.

Vizualizat: 2704 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer este un sistem inovator care permite fermierilor să exploreze şi să descopere întregul potenţial al solurilor lor. Sistemul conţine un senzor care, paradoxal, nu ia contact cu solul, dar care, prin electromagnetism, măsoară conductivitatea solului la patru adâncimi diferite: 0-25cm, 15-60cm, 55-95cm, 85-115cm.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains

Bancul zilei

Curaj

Curaj
Ca să-i dea curaj pacientului, stomatologul îi oferă înainte de a-i scoate măseaua câteva pahare de coniac, după care îl intreabă: Detalii