Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

A început TURUL John Deere POWRSPRAY prin Europa. PRIMA oprire, ROMÂNIA

Publicat: 23 martie 2017 - 20:06
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

NOUTĂŢI DE LA JOHN DEERE PENTRU FERMIERII ROMÂNI. Pentru a schimba mentalitatea potrivit căreia România este pe locurile ultime între ţările în care pot ajunge noutăţile în materie de maşini agricole, IPSO Agricultură a lansat astăzi, pe pista de încercări a Academiei Titi Aur din Crevedia, turul demonstrativ al maşinii de erbicidat PowrSpray R4050i. 

Maşina care a susţinut “probele” de astăzi este produsă în Olanda şi, în prezent, mai sunt produse încă patru asemenea utilaje. În prima parte a evenimentului specialiştii de produs au prezentat caracteristicile tehnice şi avantajele utilajelor expuse, iar în a doua parte fermerii au avut ocazia să testeze şi performanţele acestora prin test drive.

test-masina-erbicidat_b

Maşina de erbicidat PowrSpray R4050i este echipată cu o serie de opţiuni noi lansate de John Deere în 2016 şi premiate cu două medalii de aur la târgurile internaţionale de agricultură Agritechnica şi SIMA. Are un rezervor de 5.000 litri şi a fost reproiectat cu tehnologie nouă avansată, sisteme de soluţie noi şi confort în lucru. Rampa reproiectată, care poate avea lăţimi cuprinse între 36 m şi 52 m, permite operatorului să acopere câmpul în mai puţine treceri. Secţiunile individuale ale rampei sunt mai multe şi mai mici, pentru a ajuta la îmbunătăţirea rezoluţiei de pulverizare cu peste 33%. Suspensia cu conexiune oscilantă oferă o stabilitate mai mare, asigurând în acelaşi timp o înălţime constantă deasupra culturii. Suspensia pneumatică independentă pe fiecare roată asigură amortizarea şocurilor pe soluri denivelate rezultând viteze mai mari de lucru. Motorul de 6,8 litri al modelului R4050i asigură 240 CP cu o creştere de putere de 255 CP.

powrspray_b

Printre inovaţiile instalate pe modelul R4050i se numără o nouă pompă, sisteme de agitare, de umplere şi de amestec mai performante, precum şi o mai bună distribuţie a produsului numit PowrSpray. Utilajul este dotat, de asemenea, cu opţiuni incluse în pachetul FarmSight: AutoTrac - ghidare prin satelit cu precizie de 2 cm, 5 senzori de înălţime BoomTrac, SectionControl controlul pulverizarii pe secţie, documentaţie instantanee, aplicare cu rată variabilă prin Monitorul GS3 2630, suport la distanţă Remote Display Access (RDA), transfer de date wireless în timp real Wireless Dara Transfer (WDT) şi suspensie XtraFlex hidro-pneumatică controlată
Din România, maşina de erbicidat PowrSpray R4050i va pleca către Slovacia, Cehia, Lituania, Letonia, Estonia, Suedia, Danemarca, Belgia şi ultima oprire Olanda.

La eveniment au fost prezente şi tractoarele John Deere din gamele 6R şi 7R, dar şi combinele John Deere din seria W. Toate au efectuat testele de viteză pe pista Academiei Titi Aur, pe care le-au trecut cu brio. Despre caracteristicile acestor utilaje, dar şi despre noutăţile pe care IPSO Agricultură le-a prezentat fermierilor vom scrie pe larg în ediţia următoare a revistei Ferma.

Vizualizat: 1409 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Cine şi-a făcut anul acesta timp pentru a vizita INDAGRA, expoziţia naţională de agriculută, a putut admira la standul Asociaţiei HolsteinRo câteva dintre cele mai performante vaci de lapte din România. Printre acestea, un exemplar aparţinând societăţii Panifcom Iaşi, administrată de Liviu Bălănici, care a încheiat cea de a doua lactaţie cu o producţie de 13.636 de litri, iar în primele 128 de zile din lactaţia a treia a ajuns la 6.800 de litri.

Lipsesc centrele de sacrificare permanente Cons DDA la Agromalim 2017 Bilanţul DLG InterMarketing pe final de an

Bancul zilei

Arborele

Arborele
Clienta: - Îmi place căţelul acesta şi aş vrea să-l cumpăr. Dar, spuneţi-mi, are pedigree? Detalii