KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Termen prelungit: Producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate pot depune cereri de plată până la 20 septembrie

Publicat: 25 august 2011 - 09:51
2 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Perioada de depunere a cererilor de plată pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate a fost prelungită, noul termen limită pentru solicitarea ajutorului specific fiind 20 septembrie 2011. Totodată, cererile de plată vor putea fi depuse şi la centrele locale ale APIA.

Executivul a decis în şedinţa din 25 august a.c. prelungirea perioadei de depunere a cererilor pentru solicitarea ajutorului specific acordat producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate până la data de 20 septembrie a fiecărui an.

Controlul la faţa locului va fi efectuat până la 30 noiembrie

Drept urmare, şi termenul de efectuare a controlului la faţa locului va fi prelungit până la data de 30 noiembrie a fiecărui an, în vederea facilitării verificării faptice a existenţei vacilor de lapte în locaţiile menţionate în cererea de solicitare.

Vaci de lapte_b

Producătorii de lapte vor putea depune cererile de plată şi la centrele locale APIA

Hotărârea Guvernului pentru modificarea HG nr. 755/2010 privind schema de ajutor specific acordat producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate, aprobată astăzi, prevede, de asemenea, ca cererile producătorilor să poată fi depuse şi la centrele locale ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, astfel încât să se îmbunătăţească activitatea de înregistrare a solicitărilor ajutorului specific.

Vizualizat: 3817 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Noua conducere a Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România

Noua conducere a Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România

Federaţia Crescătorilor de Bovine din România (FCBR) are o nouă conducere, după ce fosta conducere a Federaţiei, în frunte cu preşedintele acesteia Mircea Ciurea, a fost demisă în bloc la Adunarea Generală de săptămâna trecută, din cauza nemulţumirilor membrilor legate de eliminarea obligativităţii vizei asociaţiilor pentru accesarea CNDP pentru 2011 şi a pierderii autorizaţiei pentru efectuarea COP-ului.

Claudiu Frânc este noul preşedinte al FCBR

Claudiu Frânc este noul preşedinte al FCBR

Claudiu Frânc este noul preşedinte al Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România (FCBR), ales în cadrul Adunării Generale a Federaţiei din 18 august 2011, după ce vechea conducere, în frunte cu Mircea Ciurea, care ocupa funcţia de preşedinte, a fost demisă în bloc.

Primul Congres mondial privind igiena, calitatea şi controlul laptelui are loc între 17 şi 21 august în Harghita

Primul Congres mondial privind igiena, calitatea şi controlul laptelui are loc între 17 şi 21 august în Harghita

Primul Congres mondial al igienei, calităţii şi controlul laptelui “Galacticus” se desfăşoară, în perioada 17-21 august 2011, în localitatea Lupeni din judeţul Harghita. La eveniment participă specialişti din România şi din Ungaria.

Iaşi: Fermierii din 20 de comune pot primi subvenţii pentru vacile de lapte

Iaşi: Fermierii din 20 de comune pot primi subvenţii pentru vacile de lapte

Crescătorii de vaci de lapte din zonele defavorizate pot depune cereri pentru subvenţii şi luna aceasta, iar de sprijinul financiar aferent anului 2011 pot beneficia toţi crescătorii de vaci de lapte atât persoane fizice, juridice, PFA, cât şi întreprinderi individuale sau familiale, conform precizărilor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Tabără: Crescătorii din zonele defavorizate vor primi, din acest an, subvenţie şi pentru creşterea vacilor de carne

Tabără: Crescătorii din zonele defavorizate vor primi, din acest an, subvenţie şi pentru creşterea vacilor de carne

Crescătorii din zonele defavorizate care cresc vaci de carne vor primi, din acest an, subvenţie pentru creşterea vacilor de carne, le-a promis Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, crescătorilor de animale prezenţi în 13 augsut a.c. la inaugurarea unui târg din oraşul Zlatna, jud. Alba.

Producătorii de lapte din zonele defavorizate pot depune cererile de plată între 16 şi 31 august 2011

Producătorii de lapte din zonele defavorizate pot depune cererile de plată între 16 şi 31 august 2011

Producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate vor putea depune cererile pentru schema de ajutor specific în perioada 16-31 august 2011, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Mureş.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   
2.
Nicoleta
|
09. 02, 2011. Friday 22:39
Comentariu editorial
Caprele nu e... Ajutorul pt zonele defavorizate se da numai pentru crescatorii de taurine. Dar desigur, intrebarea dvs. este legitima.
1.
ionescu ovidiu gheorghe
|
08. 26, 2011. Friday 14:27
Dar cu caprele cum e ?
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   

Video

Curtea Brăneană - ferma de vaci ultramoderna (robot de muls DeLaval, robot de remixat furaje)

Curtea Brăneană - ferma de vaci ultramoderna (robot de muls DeLaval, robot de remixat furaje)

La zece minute de mers pe jos de Castelul Bran, am descoprit o fermă ultramodernă, în care aproape toată treaba o fac roboţii DeLaval. Automatizarea a fost singura soluţie ca să nu renunţe la vacile de lapte, ne-a spus tănărul fermier Vlad Enescu.

KRONE BiG Pack – Randament și densitate! Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei!

Bancul zilei

Chelner...

Chelner...
Chelner ai picioare de broască? Detalii