Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Participă şi câştigă! Lansăm concursul ŞI NOUĂ NE PASĂ!

Publicat: 12 mai 2016 - 09:39
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Poţi câştiga o tabletă SAMSUNG sau unul dintre cele două telefoane inteligente SAMSUNG! Cum? Vino la AgriPlanta - RomAgroTec în perioada 19-22 mai 2016, la Fundulea, Călăraşi, şi participă la concursul Revistei Ferma - ŞI NOUĂ NE PASĂ!

Ai cont pe facebook şi un telefon mobil sau cameră foto? Nu mai sta pe gânduri şi intră în cursa pentru o tabletă şi două telefoane inteligente SAMSUNG!

Vrei să participi? Urmează cei 3 PAŞI:

1. Fă o poză cu tine la panoul de la standul Revistei Ferma (in fotografie, pe langa tine pot sa apara prietenii tai sau membrii familiei tale)
 
2. Posteaz-o pe facebook la tine în cronologie/wall. ATENŢIE! Postarea trebuie să fie publică pentru a fi validată;
 
3. Intră pe pagina de facebook „Revista Ferma” şi scrie comentariul „Şi mie îmi pasă” la anunţul concursului.
 

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi pe site-urile www.revista-ferma.ro şi www.agroinfo.ro şi în revista Ferma.
 
IMPORTANT!!! Termenul limită de înscriere: 25 mai 2016, ora 11:00.

Citiţi mai jos Regulamentul Concursului

SI NOUA NE PASA_b

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI CU PREMII “SI NOUA NE PASA”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
1.1. Organizatorul acestui concurs este SC COMISION DIC SRL, o societate comerciala din Romania, inregistrata la oficiul Registrului Comertului sub nr. J 35/2458/1991 avand cod fiscal RO 1833173, cont bancar nr. RO39 RNCB 0249 0492 5518 0001, deschis la BCR Timisoara si RO16 CECE TM01 30RON 0702595, deschis la CEC BANK Timisoara, reprezentata prin Domnul Danut Radis, in calitate de Director General.
Organizatorul are sediul social in Timisoara, pe str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, bl. A 96, sc. A, ap.7.
Societatea Comerciala Comision Dic SRL din Timisoara, este proprietarul Sistemului Informativ Agricol "Ferma". Acest sistem este format din: revista Ferma, revista Utilaje Agricole, Cartea Agricola prin posta si site-urile www.revista-ferma.ro, www.agroinfo.ro, www.anunturi-agricole.ro si www.utilajeagricole.ro.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al acestuia, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial").

1.2. Regulamentul Oficial al Concursului este disponibil oricarui solicitant, pe intreaga durata de desfasurare a concursului si il puteti vizualiza pe site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/ la adresa (link).
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, oricare dintre conditiile desfasurarii Concursului, precum si dreptul de a suspecta sau inceta oricand desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a publicului cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice astfel de eventuale modificari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi comunicate catre public la adresa web (link) pe site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/ cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa fie aplicate.

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
 
SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Concursul se desfasoara in perioada 19 mai 2016 - 25 mai 2016 ora 11, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice si juridice cu rezidenta in Romania, care s-au inscris pe facebook la concurs.
Nu pot participa angajatii societatii SC Comision Dic SRL, precum si membrii familiilor acestora (pana la rudele de gradul II inclusiv), angajatii/reprezentantii firmelor promovate pe cele trei panouri expuse la standul Revistei Ferma.
Participarea la concurs implica automat acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice in cadrul revistei Ferma si pe site-urile societatii editoare.
Pentru identificare, castigatorii au nevoie de buletinul sau cartea de identitate.
 
SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
Pentru a participa la concurs, orice persoana trebuie sa aibă cont de facebook si sa posteze o poza cu el facuta la panoul de la standul Revistei Ferma cu una dintre cele trei machete. Postarea pozei trebuie facuta in propria cronologie/timeline. Apoi trebuie sa scrie comentariul „Si mie imi pasa” pe pagina de facebook „Revista Ferma” la anuntul concursului.
Un participant poate castiga un singur premiu in cadrul concursului oricate poze ar posta.
Datele de contact ale participantilor sunt inregistrate si vor fi folosite pentru desemnarea castigatorilor.
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 25 mai si vor fi anuntati pe site-urile www.revista-ferma.ro si www.agroinfo.ro .
La sfarsitul concursului, respectand termenele stabilite prin prezentul Regulament, vor fi desemnati trei castigatori.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
Premiile puse in joc prin Concursul “SI NOUA NE PASA” consta in:  O tableta  Samsung in valoare de 1.600 lei si 2 telefoane Samsung in valoare de 1.000 lei fiecare.
Valoarea totala comerciala a premiilor ce pot fi acordate castigatorilor concursului este de 3.600 lei (suma include TVA).
Niciunul dintre premiile concursului nu pot fi inlocuite cu contravaloarea in bani a acestora ori cu un alt premiu din cele prezentate, bun sau serviciu.
 
SECTIUNEA 7. PROCEDURA PRIVIND REVENDICAREA, VALIDAREA SI ATRIBUIREA PREMIILOR
Extragerea va avea loc miercuri, 25 mai 2016.
Toti castigatorii concursului, sunt rugati sa trimita pe adresa redactiei, redactia@revista-ferma.ro datele de contact pentru a fi contactati telefonic de catre organizator pentru validare.
Un castigator va putea intra in posesia unui singur premiu.
Daca in termen de o saptamana castigatorii nu pot fi validati, se va proceda la o noua extragere pentru premiul respectiv.
castigatorii din Timisoara pot veni personal, cu buletinul de identitate sa-si revedince premiile de la punctul de lucru al redactiei revistei FERMA (Str. Al. Petofi, nr.52, loc. Dumbravita, jud. Timis), intre orele 08:00 - 16:00, dupa o discutie prealabila cu reprezentantii societatii organizatoare. Tuturor celorlalti castigatori din tara le vor fi expediate premiile prin intermediul Postei Romane sau a unui curier de catre organizator, la adresa confirmata telefonic.
Livrarea premiilor se va face in cel mai scurt timp posibil dupa extragere, insa nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la validarea fiecarui castigator.
SC COMISION DIC SRL nu raspunde de corectitudinea angajatilor care se ocupa de transportul premiilor, de anumite daune cauzate in urma acestuia sau de pierderea lor. De asemenea acesta nu raspunde de intarzierile cauzate de Posta Romana/curier pentru ca adresele transmise sunt incomplete, gresite sau de absenta castigatorului de la domiciliu.
Numele castigatorilor vor fi postate pe site-urile www.revista-ferma.ro si www.agroinfo.ro imediat dupa extragere si, ulterior, in cadrul urmatorului numar al revistei Ferma.

SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE
Prin participarea la acest concurs, toti participantii si castigatorii sunt de acord si se obliga sa respecte toate conditiile si cerintele prevazute in prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantiilor si eventualilor castigatori.

SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
In conformitate cu legea in vigoare, organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs.
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul organizarii si desfasurarii concursului. Participantii sunt de acord ca datele lor sa fie utilizate, in conditiile legii pentru validarea castigatorilor, in scopul publicarii listei persoanelor desemnate ca si castigatoare pe site-urile www.revista-ferma.ro si www.agroinfo.ro si in cadrul revistei Ferma, precum si in scopul atribuirii efective a premiilor catre castigator.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.
Participantii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI INAINTE DE TERMEN
Prezentul concurs poate inceta oricand inainte de termen, insa numai in cazul unui eveniment ce constituie forta majora, precum si in cazul imposibilitatii organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua concursul.
Daca concursul va inceta inainte de termen, organizatorul trebuie sa anunte public aceasta decizie.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de castigatori pentru veniturile obtinute de catre acestia, in conformitate cu Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, oricare alte obligatii de natura fiscal sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

SECTIUNEA 12. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial al concursului si va comunica imediat modificarile aduse pe site-ul revistei Ferma.
Regulamentul Oficial este disponibil gratuit accesand site-ul www.revista-ferma.ro la adresa (link).
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0371 186 088 sau pe adresa de email: ana@revista-ferma.ro

Vizualizat: 2838 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Provocarea numită FERMA DE FAMILIE

Provocarea numită FERMA DE FAMILIE

Mică, mijlocie sau mai mare, ferma de familie este acolo unde a fost de mii de ani. Marea provocare este păstrarea ei. Niciodată nu a fost mai aproape de dispariţie ca acum. 

BUN sau RĂU? TU DECIZI!

BUN sau RĂU? TU DECIZI!

Care fost ministru al Agriculturii, dintre cei de mai jos, merită BULINA ALBĂ pentru realizările din timpul mandatului şi care primeşte BULINA NEAGRĂ pentru că mai mult a încurcat agricultura decât a ajutat-o?

Citeşte cele mai importante informaţii agricole în revista Ferma, ediţia 15-30 aprilie 2016!

Citeşte cele mai importante informaţii agricole în revista Ferma, ediţia 15-30 aprilie 2016!

A apărut revista Ferma, ediţia 15-30 aprilie 2016! Venim cu informaţii proaspete şi detaliate privind plata subvenţiilor agricole, starea culturilor vegetale, finanţarea proiectelor PNDR, inovaţii din domeniul tehnicii agricole, noutăţi din zootehnie şi multe alte subiecte interesante.

Abonamentul FERMA i-a făcut câştigători la Concursul Abonatului 2016

Abonamentul FERMA i-a făcut câştigători la Concursul Abonatului 2016

Bine informaţi, dar şi norocoşi! Opt dintre abonaţii Ferma Media Grup au fost desemnaţi câştigători ai Concursului Abonatului 2016, în urma tragerii la sorţi din data de 7 aprilie 2016.

Evenimentul săptămânii: Agriplanta RomAgroTec 2015 la Fundulea!

Evenimentul săptămânii: Agriplanta RomAgroTec 2015 la Fundulea!

Expozitia AgriPlanta – RomAgroTec ediția 2015 este organizată în perioada 4-7 iunie, în localitatea Fundulea din județul Călărași. Fermieri, iată ce vă rezervă acest eveniment:

AgriPlanta pune agricultura în mişcare!

AgriPlanta pune agricultura în mişcare!

În condiţii de câmp, după cum îi este specificul, cu vânt şi puţină ploaie, expoziţia AgriPlanta VEST şi-a deschis porţile.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

#tehnodiesel #masseyferguson #masseyferguson7360

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă.

Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

NHR Agropartners - soluţii pentru viticultură Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

După luptă

După luptă
Ştefan cel Mare dupa o luptă: Detalii