Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Peste 30.000 de fermieri din Mehendinţi îşi vor alege pe 27 octombrie reprezentanţii în Camera Agricolă

Publicat: 11 septembrie 2013 - 15:47
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pe 27 octombrie a.c., aproximativ 32.000 de fermieri vor participa la alegerile pentru constituirea Camerei Agricole Mehedinţi, a declarat preşedintele Comitetului judeţean de iniţiativă, Ştefan Răceanu.

Potrivit acestuia, în judeţul Mehedinţi vor fi înfiinţate 66 de secţii de votare, la fiecare primărie de comună sau oraş urmând ca de miercuri să fie afişate listele cu numărul electorilor, aceştia trebuind să se regăsească şi în evidenţa APIA ca proprietari de suprafeţe agricole şi piscicole, animale, păsări, albine şi alte specii pentru care se acordă subvenţii de stat şi de la Uniunea Europeană. „A început depunerea candidaturilor. O persoană pentru a face parte din structura Camerei Agricole Mehedinţi trebuie să fie, obligatoriu, fermier, să aibă zece ani de activitate în sectorul agricol şi studii superioare, se recomandă - de specialitate”, a precizat Răceanu.

El a arătat că noua entitate nonguvernamentală, al cărui scop unic este susţinerea intereselor fermierilor în promovarea programelor de dezvoltare rurală şi intensificarea absorbţiei fondurilor europene, va avea 25 de membri şi un birou permanent format din 7 specialişti. sursa: Agerpres

Vizualizat: 1218 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Valabri la Agromalim 2019

Valabri la Agromalim 2019

Compania Valabri este un furnizor recunoscut de tractoare, combine şi utilaje agricole noi şi second hand, precum şi piese de schimb. În ultimii trei ani, Valabri a început să comercializeze şi echipamente pentru sectorul zootehnic: hrănitori, adăpători, fronturi de furajare, separatoare şi cuşete, standuri contenţie animale şi alte elemente pentru dotarea fermelor.
Interviu cu Gregory Ladure, administrator Valabri SRL
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite Oferta Guttler la Agromalim 2019

Bancul zilei

Prin Londra

Prin Londra
Doi prieteni, un englez şi un chinez, se plimbau împreună prin Londra şi se bucurau de privelişte: Detalii