Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Comisia Europeană premiază soluțiile inovatoare de gestionare a apei

Publicat: 04 decembrie 2012 - 12:56
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Comisia Europeană a anunțat câștigătorii din acest an ai premiilor Sistemului european de management de mediu și audit (EMAS). 

Potrivit unui comunicat al CE, cele șase organizații câștigătoare au demonstrat excelență în respectarea și protecția mediului, precum și în aplicarea de soluții inovatoare pentru îmbunătățirea sistemelor proprii de gestionare a apei.

„Apa este o resursă prețioasă și necesită mai multă atenție. Prin urmare, am deosebita plăcere de a-i felicita pe toți câștigătorii premiilor EMAS pentru gestionarea problemelor legate de apă în cadrul organizațiilor lor, cu rezultate atât de impresionante. Prin premiile acordate, Comisia Europeană recompensează nivelul deosebit de performanță în materie de mediu atins în acest domeniu. Continuați în același fel!”, a spus Janez Potočnik, comisarul pentru mediu, la înmânarea premiilor.

Câștigătorii din acest an, selectați dintre 27 de candidați, sunt: Abwasserverband Anzbach Laabental (Austria), Riechey Freizeitanlagen GmbH & Co. KG (Germania), Neumarkter Lammsbräu Gebr. Ehrnsperger e. K. (Germania), Lafarge Cement (Regatul Unit), Comune di Tavarnelle Val di Pesa (Italia), primăria orașului Bristol (Regatul Unit).

Vizualizat: 1598 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Valabri la Agromalim 2019

Valabri la Agromalim 2019

Compania Valabri este un furnizor recunoscut de tractoare, combine şi utilaje agricole noi şi second hand, precum şi piese de schimb. În ultimii trei ani, Valabri a început să comercializeze şi echipamente pentru sectorul zootehnic: hrănitori, adăpători, fronturi de furajare, separatoare şi cuşete, standuri contenţie animale şi alte elemente pentru dotarea fermelor.
Interviu cu Gregory Ladure, administrator Valabri SRL
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite Oferta Guttler la Agromalim 2019

Bancul zilei

Prin Londra

Prin Londra
Doi prieteni, un englez şi un chinez, se plimbau împreună prin Londra şi se bucurau de privelişte: Detalii