KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

AGROLAND DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN DE TIP MEGA DIN BUCUREȘTI!

Publicat: 01 noiembrie 2020 - 09:29
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

COMUNICAT. Agroland deschide primul magazin de tip MEGA din București și estimează vânzări de 750.000 euro, în primul an. Agroland MEGA București, situat pe Șoseaua Fundeni, ocupă 550 mp și  devine astfel cel mai mare magazin din rețea și cel mai mare  supermarket cu specific de grădinărit, îngrijire a animalelor și hobby farming din Capitală. Până la finele lui 2020 și în T1 2021, vor fi deschise încă patru  unități Agroland MEGA, dintre care două în apropierea Bucureștiului.

Agroland (https://www.agroland.ro/)  inaugurează primul magazin Agroland MEGA din București, situat pe  Șoseaua Fundeni, care ocupă 550 metri pătrați și devine astfel și cel  mai mare din rețea, atât ca suprafață cât și ca număr de produse.

agroland-mega-buc-doi_b

Investiția în această unitate se ridică la 150.000 euro, fără stocuri, iar vânzările din primul an de activitate sunt estimate la 750.000  euro. Conceptul Agroland MEGA este unic în România, a fost lansat în  2017, și se referă la magazine specializate, cu produse dedicate  grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby  farming-ului, având o suprafață mai mare cu 300%decât magazinele  Agroland tradiționale. Agroland MEGA Fundeni este cel de-al șaselea  magazin de acest tip din cadrul rețelei, iar reprezentanții companiei  vor continua extinderea atât în București, cât și în restul țării.

Până la sfârșitul lui 2020 și în primul trimestru din 2021, vor fi  deschise alte patru Agroland MEGA, dintre care două în apropierea capitalei.

agroland-mega-buc_b

Magazinul este situat în incinta unui centru comercial din care mai  fac parte supermarketul Penny, precum și magazinele Pepco și Jysk,  localizat în București, pe Șoseaua Fundeni nr. 38 - 40. Primul  Agroland MEGA din București va pune la dispoziția clienților 3.000 de  produse, cele mai multe care se găsesc în oricare dintre magazinele  MEGA din cadrul rețelei. Din punct de vedere al gamelor, aici se vor  găsi: (1) produse pentru grădină, printre care material săditor,  fertilizanți și echipamente pentru întreținere; (2) produse destinate  animalelor de companie, de la hrană, la suplimente și accesorii; (3)  produse pentru hobby farming, precum și alte produse utile în casă și  gospodărie.

Traficul mediu estimat în Agroland MEGA Fundeni este de 250-300 de  persoane zilnic, cu variațiile sezoniere specifice.

Reprezentanții  companiei consideră că zona Pantelimon-Fundeni are avantaje multiple  pentru un supermarket cu acest profil, printre care densitatea crescută a populației, precum și apropierea de zonele rezidențiale noi  de case, din Dobroești și Fundeni.agroland-mega-buc-trei_b

Am lansat conceptul MEGA acum trei ani, perioadă în care l-am dezvoltat și îmbunătățit continuu, iar acum am decis că avem capacitatea și sortimentația perfectă pentru a intra pe piața din  București, o piața mare, eterogenă și preponderent urbană.

Calitatea  și numărul mare de produse vor acoperi nevoile unui segment al  populației care simțea nevoia unui supermarket cu produse pentru  grădină, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming, administrat de personal cu experiență în domeniu.

Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția acestui magazin, care va aduce atât o  creștere a cifrei de afaceri, cât și o consolidare puternică a poziției noastre în București și în zonele limitrofe.

În prezent, în preajma capitalei avem nouă unități tradiționale, iar în prima parte a  anului viitor, vom deschide magazine Agroland MEGA și în Bolintin Vale și Afumați. Ne dorim ca prezența noastră chiar în oraș să fie un semnal și pentru de dezvoltatorii de parcuri comerciale, pentru furnizori și chiar pentru investitori că avem planuri importante în zona Bucureștiului, și nu numai, în următorii  ani!” Spune Horia Cardoș (în foto), fondator și director general al rețelei Agroland.

Potrivit reprezentanților Agroland, curba ascendentă, care s-a manifestat în prima jumătate a anului, a continuat și în cel de-al doilea semestru.

În primele patru luni din semestrul al doilea, am înregistrat o majorare de circa 35% a vânzărilor față de aceeași  perioadă din 2019. Dacă în trimestrul al treilea al anului trecut, ieșisem pe minus, acum nu mai este cazul. În mod normal, într-o  afacere sezonieră precum a noastră, semestrul al doilea este sensibil  mai slab decât primul, din cauza anotimpului rece.

În 2020, din datele  pe care le avem acum, nu va mai fi așa, ci va fi primul an, după mult  timp, în care vom înregistra profit și în a doua jumătate a anului.

Practic, am înregistra o creștere solidă, de peste 30%, pe gamele  principale de produse, de la cele de îngrijire a animalelor de companie, la grădinărit și hobby farming”, mai explică Horia Cardoș.

Despre Agroland

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru  gardening, pet care și hobby farming din România, are capital 100%  românesc și a fost fondată în 1997, la Timișoara, de către  antreprenorul Horia Cardoș. În prezent, rețeaua Agroland are 250 de  unități, localizate în 29 de județe, și 400.000 de clienți unici/ an.  Printre produsele comercializate se află: pui de o zi, furaje şi  echipamente pentru ferme mici şi medii, produse pentru grădinărit -  seminţe, material săditor, fertilizanți, echipamente - şi hrană și  accesorii pentru animale de companie.

Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 30 milioane de euro, la finele lui 2019, și are 220 de angajați. În 2013 a devenit membră a ERPA – Asociația Producătorilor de Păsări Rurale din Europa. Pentru  mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul nostru:https://www.agroland.ro (https://www.agroland.ro/)

Comunicat Agroland transmis pentru AGROINFO.

Vizualizat: 967 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Cei mai bogați fermieri din lume!

Cei mai bogați fermieri din lume!

27 noiembrie 2021 - 09:37

Revistele online AgronoMag și Luxatix au găsit cei mai bogați fermieri din lume, oameni care își datorează averea agriculturii și creșterii animalelor. Între ei se află și un prim-ministru, iar primele două locuri sunt deținute de doi chinezi. 

Oierul Dumitru Andreșoi despre certificatele de origine false la berbeci!

Oierul Dumitru Andreșoi despre certificatele de origine false la berbeci!

27 noiembrie 2021 - 07:22

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descoperit că un certificat de origine falsificat pentru berbeci s-a vândut cu suma între 900 și 1000 de lei bucata împreună cu crotalii. Oierii care le-au cumpărat au încasat de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) subvenția cea mai mare din oierit, sprijinul cuplat, cu un cuantum de circa 17 euro pe cap de ovină pentru berbeci care, în realitate, nu erau de rasă pură, aveau doar certificate false și crotalii transferate de la alți berbeci.

Prima decizie a ministrului Chesnoiu: Șeful ANZ, destituit!

Prima decizie a ministrului Chesnoiu: Șeful ANZ, destituit!

26 noiembrie 2021 - 19:16

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează astăzi că, începând cu data de 2 decembrie 2021, încetează detașarea temporară a domnului Vaida Bela în postul de director general la Agenția Națională de Zootehnie ”Prof. Dr. GK Constantinescu”.

Decizie Guvern ASTĂZI: Sume suplimentare pentru ajutoarele de stat acordate fermierilor!

Decizie Guvern ASTĂZI: Sume suplimentare pentru ajutoarele de stat acordate fermierilor!

26 noiembrie 2021 - 19:06

În ședința Guvernului din data de 26 noiembrie 2021 a fost aprobată rectificarea bugetului MADR, care presupune disponibilizarea și redistribuirea unor resurse financiare excedentare identificate în bugetul MADR pe anul 2021, informează Ministerul Agriculturii. 

Certificate de origine false la ovine! 12 oieri, medici veterinari, ingineri zootehniști, trimiși în judecată!

Certificate de origine false la ovine! 12 oieri, medici veterinari, ingineri zootehniști, trimiși în judecată!

26 noiembrie 2021 - 15:54

ANCHETA DNA! Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara au trimis în judecată, în stare de libertate și sub control judiciar, 12 inculpați (crescători de ovine, medici veterinari, ingineri zootehniști etc.), pentru încercarea de fraudare a fondurilor europene pentru zootehnie, prin folosirea de certificate falsificate de atestare a unei rase de ovine, anunță DNA.

Oficial UE: O veste bună pentru fermierii români! Crește subvenția la 215 euro/ha!

Oficial UE: O veste bună pentru fermierii români! Crește subvenția la 215 euro/ha!

26 noiembrie 2021 - 10:52

O veste bună pentru fermierii români este convergența plăților. Aceasta înseamnă echivalarea în timp a subvenției la hectar cu cea din alte state membre, ceea ce va însemna o creștere de la 170/195 EUR/ha în 2019/2020 până la 215 EUR/ha în 2027, anunță europarlamentarul român Dan Motreanu.

Subvenția APIA vaci lapte pentru acest an - 379 euro/cap animal, cuantum estimat!

Subvenția APIA vaci lapte pentru acest an - 379 euro/cap animal, cuantum estimat!

26 noiembrie 2021 - 09:46

Ministerul Agriculturii a anunțat ieri, joi, 25 noiembrie 2021, plafonul alocat pentru acest an, pentru plata sprijinului cuplat zootehnic pentru bovine. Agroinfo a estimat cuantumul pe cap de vacă de lapte pe care ar urma să-l primească anul acesta crescătorii români de bovine care sunt eligibili pentru această schemă de plată.

Stau la oraș și vreau pe masa de Crăciun porc crescut în curtea unui țăran!

Stau la oraș și vreau pe masa de Crăciun porc crescut în curtea unui țăran!

26 noiembrie 2021 - 09:02

Unul dintre cititorii Agroinfo care trăiește la oraș îi dă replica vicepreședintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Mihai Ponea, într-un mesaj transmis către redacția noastră. Vreau pe masa de Crăciun porc crescut în curtea unui țăran, spune cititorul nostru.

Eurodeputat român: Redistribuția subvențiilor către fermierii mai mici!

Eurodeputat român: Redistribuția subvențiilor către fermierii mai mici!

26 noiembrie 2021 - 08:15

Avem de departe cei mai mulți mici fermieri din UE, care de cele mai multe ori sunt în afara circuitelor economice și nu produc profit din munca lor. Noua Politică Agricolă Comună vine cu mai mulți bani pentru fermierii mici și mijlocii, dar și cu oportunitatea pentru ei de a se integra pe piață producând alimente ecologice, sănătoase, care sunt o prioritate pentru UE în viitor, spune europarlamentarul român Alin Mituța. 

Subvenții APIA exclusiv pentru fermierii adevărați, nu pentru alte buzunare!

Subvenții APIA exclusiv pentru fermierii adevărați, nu pentru alte buzunare!

26 noiembrie 2021 - 08:00

Este modificată definiția fermierului activ, pentru că vrem ca banii UE să meargă către adevărații fermieri care se ocupă cu agricultura și nu către proprietarii de terenuri – până acum, s-a întâmplat și acest lucru, a spus europarlamentarul român Alin Mituța, într-un interviu G4Media. Noua definiție a fermierului activ va intra din 2023, odată cu noua Politică Agricolă Comună. 

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Ioan Hlavai, exploatează în jur de o sută de hectare iar în 2019 a reuşit să câştige un proiect de finanţare cu fonduri europene în valoare de 74.500 euro, pentru achiziţia de utilaje. Îşi luase atunci un tractor Zetor Forterra CL 140, împreună cu o tocătoare pentru defrişări. „Până la urmă, am comparat mai multe modele de tractoare cu acelaşi număr de cai putere iar concluzia a fost că cea mai bună soluţie pentru mine este acest Zetor. M-a interesat nu doar preţul de achiziţie, ci şi cât m-ar costa întreţinerea tractorului. Serviciile after-sales sunt foarte importante”, îmi spunea fermierul.

KRONE BiG Pack – Randament și densitate! Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei!

Bancul zilei

Între vecini

Între vecini
Soţia către soţ: Detalii