Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

AGROLAND DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN DE TIP MEGA DIN BUCUREȘTI!

Publicat: 01 noiembrie 2020 - 09:29
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

COMUNICAT. Agroland deschide primul magazin de tip MEGA din București și estimează vânzări de 750.000 euro, în primul an. Agroland MEGA București, situat pe Șoseaua Fundeni, ocupă 550 mp și  devine astfel cel mai mare magazin din rețea și cel mai mare  supermarket cu specific de grădinărit, îngrijire a animalelor și hobby farming din Capitală. Până la finele lui 2020 și în T1 2021, vor fi deschise încă patru  unități Agroland MEGA, dintre care două în apropierea Bucureștiului.

Agroland (https://www.agroland.ro/)  inaugurează primul magazin Agroland MEGA din București, situat pe  Șoseaua Fundeni, care ocupă 550 metri pătrați și devine astfel și cel  mai mare din rețea, atât ca suprafață cât și ca număr de produse.

agroland-mega-buc-doi_b

Investiția în această unitate se ridică la 150.000 euro, fără stocuri, iar vânzările din primul an de activitate sunt estimate la 750.000  euro. Conceptul Agroland MEGA este unic în România, a fost lansat în  2017, și se referă la magazine specializate, cu produse dedicate  grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby  farming-ului, având o suprafață mai mare cu 300%decât magazinele  Agroland tradiționale. Agroland MEGA Fundeni este cel de-al șaselea  magazin de acest tip din cadrul rețelei, iar reprezentanții companiei  vor continua extinderea atât în București, cât și în restul țării.

Până la sfârșitul lui 2020 și în primul trimestru din 2021, vor fi  deschise alte patru Agroland MEGA, dintre care două în apropierea capitalei.

agroland-mega-buc_b

Magazinul este situat în incinta unui centru comercial din care mai  fac parte supermarketul Penny, precum și magazinele Pepco și Jysk,  localizat în București, pe Șoseaua Fundeni nr. 38 - 40. Primul  Agroland MEGA din București va pune la dispoziția clienților 3.000 de  produse, cele mai multe care se găsesc în oricare dintre magazinele  MEGA din cadrul rețelei. Din punct de vedere al gamelor, aici se vor  găsi: (1) produse pentru grădină, printre care material săditor,  fertilizanți și echipamente pentru întreținere; (2) produse destinate  animalelor de companie, de la hrană, la suplimente și accesorii; (3)  produse pentru hobby farming, precum și alte produse utile în casă și  gospodărie.

Traficul mediu estimat în Agroland MEGA Fundeni este de 250-300 de  persoane zilnic, cu variațiile sezoniere specifice.

Reprezentanții  companiei consideră că zona Pantelimon-Fundeni are avantaje multiple  pentru un supermarket cu acest profil, printre care densitatea crescută a populației, precum și apropierea de zonele rezidențiale noi  de case, din Dobroești și Fundeni.agroland-mega-buc-trei_b

Am lansat conceptul MEGA acum trei ani, perioadă în care l-am dezvoltat și îmbunătățit continuu, iar acum am decis că avem capacitatea și sortimentația perfectă pentru a intra pe piața din  București, o piața mare, eterogenă și preponderent urbană.

Calitatea  și numărul mare de produse vor acoperi nevoile unui segment al  populației care simțea nevoia unui supermarket cu produse pentru  grădină, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming, administrat de personal cu experiență în domeniu.

Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția acestui magazin, care va aduce atât o  creștere a cifrei de afaceri, cât și o consolidare puternică a poziției noastre în București și în zonele limitrofe.

În prezent, în preajma capitalei avem nouă unități tradiționale, iar în prima parte a  anului viitor, vom deschide magazine Agroland MEGA și în Bolintin Vale și Afumați. Ne dorim ca prezența noastră chiar în oraș să fie un semnal și pentru de dezvoltatorii de parcuri comerciale, pentru furnizori și chiar pentru investitori că avem planuri importante în zona Bucureștiului, și nu numai, în următorii  ani!” Spune Horia Cardoș (în foto), fondator și director general al rețelei Agroland.

Potrivit reprezentanților Agroland, curba ascendentă, care s-a manifestat în prima jumătate a anului, a continuat și în cel de-al doilea semestru.

În primele patru luni din semestrul al doilea, am înregistrat o majorare de circa 35% a vânzărilor față de aceeași  perioadă din 2019. Dacă în trimestrul al treilea al anului trecut, ieșisem pe minus, acum nu mai este cazul. În mod normal, într-o  afacere sezonieră precum a noastră, semestrul al doilea este sensibil  mai slab decât primul, din cauza anotimpului rece.

În 2020, din datele  pe care le avem acum, nu va mai fi așa, ci va fi primul an, după mult  timp, în care vom înregistra profit și în a doua jumătate a anului.

Practic, am înregistra o creștere solidă, de peste 30%, pe gamele  principale de produse, de la cele de îngrijire a animalelor de companie, la grădinărit și hobby farming”, mai explică Horia Cardoș.

Despre Agroland

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru  gardening, pet care și hobby farming din România, are capital 100%  românesc și a fost fondată în 1997, la Timișoara, de către  antreprenorul Horia Cardoș. În prezent, rețeaua Agroland are 250 de  unități, localizate în 29 de județe, și 400.000 de clienți unici/ an.  Printre produsele comercializate se află: pui de o zi, furaje şi  echipamente pentru ferme mici şi medii, produse pentru grădinărit -  seminţe, material săditor, fertilizanți, echipamente - şi hrană și  accesorii pentru animale de companie.

Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 30 milioane de euro, la finele lui 2019, și are 220 de angajați. În 2013 a devenit membră a ERPA – Asociația Producătorilor de Păsări Rurale din Europa. Pentru  mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul nostru:https://www.agroland.ro (https://www.agroland.ro/)

Comunicat Agroland transmis pentru AGROINFO.

Vizualizat: 829 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

ANUNȚUL MINISTRULUI OROS DESPRE BANII PENTRU FERMIERI!

ANUNȚUL MINISTRULUI OROS DESPRE BANII PENTRU FERMIERI!

11 aprilie 2021 - 20:47

AJUTOARE EUROPENE. Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a anunțat că în maxim 10 zile vor fi lansate în consultare publică o parte dintre ghidurile pentru accesarea ajutoarelor europene din agricultură.

OIER: CONTROALE ȘI SUPRACONTROALE PÂNĂ SE DISTRUG FERMELE DE ANIMALE!

OIER: CONTROALE ȘI SUPRACONTROALE PÂNĂ SE DISTRUG FERMELE DE ANIMALE!

11 aprilie 2021 - 09:26

VOCEA CRESCĂTORULUI! Crescătorul de ovine Vasile Turculeț, Asociația Crescătorilor Montani de Ovine „Dealu Negru” Bistrița Năsăud, a transmis o scrisoare către AGROINFO în care spune cu amărăciune că atâtea controale și supracontroale vor duce la distrugerea fermelor de animale și nu la sprijinirea lor pentru a se dezvolta. Oierul subliniază cu ironie aberațiile impuse de autorități crescătorilor.

USAMV CLUJ VINDE PESTE 90.000 RĂSADURI LEGUME PRODUSE LA STAȚIUNEA DE CERCETARE HORTICOLĂ!

USAMV CLUJ VINDE PESTE 90.000 RĂSADURI LEGUME PRODUSE LA STAȚIUNEA DE CERCETARE HORTICOLĂ!

11 aprilie 2021 - 08:05

ANUNȚ! Peste 90.000 de răsaduri de legume produse la Stațiunea de Cercetare Horticolă, puse în vânzare de USAMV Cluj-Napoca! De luni, 12 aprilie 2021, puteți cumpăra răsaduri de la USAMV Cluj, anunță USAMV Cluj într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

ANIMALELE TRANSPORTATE FĂRĂ ACTE SANITARE-VETERINARE, CONFISCATE ȘI UCISE!

ANIMALELE TRANSPORTATE FĂRĂ ACTE SANITARE-VETERINARE, CONFISCATE ȘI UCISE!

09 aprilie 2021 - 09:43

ATENȚIE, CRESCĂTORI! Animalele care sunt transportate fără documente sanitare-veterinare sunt confiscate și ucise de inspectorii sanitari-veterinari, avertizează Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, DSVSA Giurgiu, într-un comunicat transmis media.

CRESCĂTORI DE ANIMALE, VOCEA VOASTRĂ TREBUIE AUZITĂ ACUM LA BRUXELLES PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU!

CRESCĂTORI DE ANIMALE, VOCEA VOASTRĂ TREBUIE AUZITĂ ACUM LA BRUXELLES PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU!

09 aprilie 2021 - 08:26

TREZIȚI-VĂ! Crescătorii de animale din România trebuie să se trezească până nu e prea târziu! Trebuie să-și facă acum vocea auzită la Bruxelles! Deocamdată, acolo se aude acum doar vocea unor organizații care fac presiuni mari pentru interzicerea exportului de animale vii din România și reducerea numărului de animale crescute în ferme. Crescătorul de oi Iancu Polifronie din Dobrogea a declarat miercuri că pregătește o scrisoare către Comisia Europeană și Guvernul României.

AMENINȚARE PENTRU FERMELE DE ANIMALE!

AMENINȚARE PENTRU FERMELE DE ANIMALE!

09 aprilie 2021 - 06:47

CE LI SE PREGĂTEȘTE CRESCĂTORILOR DE ANIMALE! De la interzicerea exportului și transportului animalelor vii la interzicerea înființări de noi ferme de animale sunt dezbaterile fierbinți de acum de la Bruxelles. Comisia Europeană urmărește să limiteze consumul de carne, să-l înlocuiască cu consumul de viermi și insecte, a anunțat europarlamentarul Carmen Avram (S&D), membră în Comisia AGRI, care a organizat joi o dezbatere live cu crescători și exportatori de animale din România.

ASTĂZI, ÎN DIRECT! ZOOTEHNIA ROMÂNEASCĂ, SUB ASALT!

ASTĂZI, ÎN DIRECT! ZOOTEHNIA ROMÂNEASCĂ, SUB ASALT!

08 aprilie 2021 - 10:08

DEZBATERI. Eurodeputata Carmen Avram, membră a Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală a Parlamentului European (AGRI), organizează joi, 8 aprilie, de la ora 13:00, o dezbatere live, pe Facebook, pe tema provocărilor și amenințărilor la adresa zootehniei din România.

COMUNICAT APIA DE ASTĂZI!

COMUNICAT APIA DE ASTĂZI!

08 aprilie 2021 - 08:52

OFICIAL! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021, au fost înregistrate un număr de 395.027 cereri, pentru o suprafață de 2.232.129 ha.

MESAJUL FERMIERILOR: VENIM CU TRACTOARELE LA BUCUREȘTI!

MESAJUL FERMIERILOR: VENIM CU TRACTOARELE LA BUCUREȘTI!

08 aprilie 2021 - 08:40

PROTEST! Fermierii care au scos miercuri, 7 aprilie 2021, tractoarele în stradă la Iași și Botoșani anunță că vor merge cu utilajele agricole la București dacă nu le sunt rezolvate cererile. Asociația Producătorilor de Porumb din România a transmis un comunicat către AGROINFO.

SUBVENȚIILE TREBUIE SĂ AJUNGĂ LA ADEVĂRAȚII FERMIER! DEFINIȚIA NOULUI FERMIER!

SUBVENȚIILE TREBUIE SĂ AJUNGĂ LA ADEVĂRAȚII FERMIER! DEFINIȚIA NOULUI FERMIER!

08 aprilie 2021 - 08:07

SUBVENȚII AGRICOLE. A fost introdus conceptul privind noul fermier care va avea acces mult mai ușor la fonduri europene, la fel ca tânărul fermier. “Noul fermier” este definit astfel încât să includă următoarele elemente: condițiile pentru a fi „șeful exploatației”; formarea profesională și/sau competențele corespunzătoare; o limită de vârstă de peste 40 de ani, anunță europarlamentarul Daniel Buda (PPE), vicepreședinte Com AGRI, Parlamentul European.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme de bovine Scottish Highland din România, Nicolae Ibăşfălean, vrea să-şi lichideze afacerea înființată în urmă cu 12 ani. Pare cumva greu de înţeles, însă după ce am stat de vorbă cu fermierul, am convingerea că nu prea e cale de întoarcere. Lipsa motivaţiei, înaintarea în vârstă şi mai ales faptul că îi este tot mai greu să găsească oameni de încredere care să se ocupe de activitatea din fermă l-au determinat pe cel mai cunoscut crescător de vaci Highland din judeţul Sibiu să ia foarte serios în calcul opţiunea de a renunța la efectivul de animale. Printre argumente s-ar mai putea adăuga, desigur, şi dezinteresul românilor pentru carnea de vită premium. Pentru că, până la urmă, degeaba ai un produs de calitate dacă nu îl poţi valorifica.

Un reportaj de LIVIU GORDEA

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Ionel Ivasiuc poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi Cositorile EasyCut de la KRONE în acțiune!

Bancul zilei

Reprezentanţa auto

Reprezentanţa auto
Am intrat într-o reprezentanţă auto şi i-am spus managerului: Detalii