Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

AGROLAND DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN DE TIP MEGA DIN BUCUREȘTI!

Publicat: 01 noiembrie 2020 - 09:29
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

COMUNICAT. Agroland deschide primul magazin de tip MEGA din București și estimează vânzări de 750.000 euro, în primul an. Agroland MEGA București, situat pe Șoseaua Fundeni, ocupă 550 mp și  devine astfel cel mai mare magazin din rețea și cel mai mare  supermarket cu specific de grădinărit, îngrijire a animalelor și hobby farming din Capitală. Până la finele lui 2020 și în T1 2021, vor fi deschise încă patru  unități Agroland MEGA, dintre care două în apropierea Bucureștiului.

Agroland (https://www.agroland.ro/)  inaugurează primul magazin Agroland MEGA din București, situat pe  Șoseaua Fundeni, care ocupă 550 metri pătrați și devine astfel și cel  mai mare din rețea, atât ca suprafață cât și ca număr de produse.

agroland-mega-buc-doi_b

Investiția în această unitate se ridică la 150.000 euro, fără stocuri, iar vânzările din primul an de activitate sunt estimate la 750.000  euro. Conceptul Agroland MEGA este unic în România, a fost lansat în  2017, și se referă la magazine specializate, cu produse dedicate  grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby  farming-ului, având o suprafață mai mare cu 300%decât magazinele  Agroland tradiționale. Agroland MEGA Fundeni este cel de-al șaselea  magazin de acest tip din cadrul rețelei, iar reprezentanții companiei  vor continua extinderea atât în București, cât și în restul țării.

Până la sfârșitul lui 2020 și în primul trimestru din 2021, vor fi  deschise alte patru Agroland MEGA, dintre care două în apropierea capitalei.

agroland-mega-buc_b

Magazinul este situat în incinta unui centru comercial din care mai  fac parte supermarketul Penny, precum și magazinele Pepco și Jysk,  localizat în București, pe Șoseaua Fundeni nr. 38 - 40. Primul  Agroland MEGA din București va pune la dispoziția clienților 3.000 de  produse, cele mai multe care se găsesc în oricare dintre magazinele  MEGA din cadrul rețelei. Din punct de vedere al gamelor, aici se vor  găsi: (1) produse pentru grădină, printre care material săditor,  fertilizanți și echipamente pentru întreținere; (2) produse destinate  animalelor de companie, de la hrană, la suplimente și accesorii; (3)  produse pentru hobby farming, precum și alte produse utile în casă și  gospodărie.

Traficul mediu estimat în Agroland MEGA Fundeni este de 250-300 de  persoane zilnic, cu variațiile sezoniere specifice.

Reprezentanții  companiei consideră că zona Pantelimon-Fundeni are avantaje multiple  pentru un supermarket cu acest profil, printre care densitatea crescută a populației, precum și apropierea de zonele rezidențiale noi  de case, din Dobroești și Fundeni.agroland-mega-buc-trei_b

Am lansat conceptul MEGA acum trei ani, perioadă în care l-am dezvoltat și îmbunătățit continuu, iar acum am decis că avem capacitatea și sortimentația perfectă pentru a intra pe piața din  București, o piața mare, eterogenă și preponderent urbană.

Calitatea  și numărul mare de produse vor acoperi nevoile unui segment al  populației care simțea nevoia unui supermarket cu produse pentru  grădină, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming, administrat de personal cu experiență în domeniu.

Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția acestui magazin, care va aduce atât o  creștere a cifrei de afaceri, cât și o consolidare puternică a poziției noastre în București și în zonele limitrofe.

În prezent, în preajma capitalei avem nouă unități tradiționale, iar în prima parte a  anului viitor, vom deschide magazine Agroland MEGA și în Bolintin Vale și Afumați. Ne dorim ca prezența noastră chiar în oraș să fie un semnal și pentru de dezvoltatorii de parcuri comerciale, pentru furnizori și chiar pentru investitori că avem planuri importante în zona Bucureștiului, și nu numai, în următorii  ani!” Spune Horia Cardoș (în foto), fondator și director general al rețelei Agroland.

Potrivit reprezentanților Agroland, curba ascendentă, care s-a manifestat în prima jumătate a anului, a continuat și în cel de-al doilea semestru.

În primele patru luni din semestrul al doilea, am înregistrat o majorare de circa 35% a vânzărilor față de aceeași  perioadă din 2019. Dacă în trimestrul al treilea al anului trecut, ieșisem pe minus, acum nu mai este cazul. În mod normal, într-o  afacere sezonieră precum a noastră, semestrul al doilea este sensibil  mai slab decât primul, din cauza anotimpului rece.

În 2020, din datele  pe care le avem acum, nu va mai fi așa, ci va fi primul an, după mult  timp, în care vom înregistra profit și în a doua jumătate a anului.

Practic, am înregistra o creștere solidă, de peste 30%, pe gamele  principale de produse, de la cele de îngrijire a animalelor de companie, la grădinărit și hobby farming”, mai explică Horia Cardoș.

Despre Agroland

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru  gardening, pet care și hobby farming din România, are capital 100%  românesc și a fost fondată în 1997, la Timișoara, de către  antreprenorul Horia Cardoș. În prezent, rețeaua Agroland are 250 de  unități, localizate în 29 de județe, și 400.000 de clienți unici/ an.  Printre produsele comercializate se află: pui de o zi, furaje şi  echipamente pentru ferme mici şi medii, produse pentru grădinărit -  seminţe, material săditor, fertilizanți, echipamente - şi hrană și  accesorii pentru animale de companie.

Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 30 milioane de euro, la finele lui 2019, și are 220 de angajați. În 2013 a devenit membră a ERPA – Asociația Producătorilor de Păsări Rurale din Europa. Pentru  mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul nostru:https://www.agroland.ro (https://www.agroland.ro/)

Comunicat Agroland transmis pentru AGROINFO.

Vizualizat: 650 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

ASTĂZI, DECIZIE GUVERN PENTRU PLATA SUBVENȚIILOR APIA ALE FERMIERILOR!

ASTĂZI, DECIZIE GUVERN PENTRU PLATA SUBVENȚIILOR APIA ALE FERMIERILOR!

04 decembrie 2020 - 18:04

START PLATĂ SUBVENȚIE APIA! Guvernul a adoptat astăzi, 4 decembrie 2020, în ședință, o hotărâre prin care a alocat 176 de milioane de lei pentru plata restanțelor la subvenția APIA pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul 2 al anului 2020.

ANUNȚ APIA DE ASTĂZI! PLATA AJUTORULUI DE CRIZĂ!

ANUNȚ APIA DE ASTĂZI! PLATA AJUTORULUI DE CRIZĂ!

04 decembrie 2020 - 17:29

TERMEN APIA 14 DECEMBRIE 2020! Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în data de 03 decembrie 2020, a fost publicată în Monitorul Oficial Partea I, ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 205/20220 privind aprobarea Schemei de ajutor de stat pentru susținerea activității producătorilor din sectorul vitivinicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

MESAJ AFIR DE ASTĂZI: AJUTORUL DE 50.000 DE EURO PENTRU TINERII FERMIERI!

MESAJ AFIR DE ASTĂZI: AJUTORUL DE 50.000 DE EURO PENTRU TINERII FERMIERI!

04 decembrie 2020 - 17:08

OFICIAL! Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a finalizat evaluarea tuturor cererilor tinerilor fermieri pentru finanțarea exploatațiilor agricole, depuse în sesiunea derulată la nivel național și, pentru prima oară, în diaspora la nivelul întregii Uniuni Europene, în perioada 15 iulie – 15 octombrie 2020, anunță AFIR, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

VEȘTI DE LA BRUXELLES! CE-I AȘTEAPTĂ PE FERMIERII ROMÂNI!

VEȘTI DE LA BRUXELLES! CE-I AȘTEAPTĂ PE FERMIERII ROMÂNI!

04 decembrie 2020 - 08:29

CONCLUZII ALARMANTE. „Agricultura UE nu este pe direcția bună pentru a atinge țintele de mediu și climă” conform unui studiu comandat chiar de Comisia Europeană. Rezultatele studiului nu sunt deloc îmbucurătoare pentru fermierii europeni și, implicit, pentru fermierii din România.

PUBLICATĂ ÎN MONITORUL OFICIAL! SUBVENȚIA APIA DE 500 DE EURO PE HECTAR!

PUBLICATĂ ÎN MONITORUL OFICIAL! SUBVENȚIA APIA DE 500 DE EURO PE HECTAR!

04 decembrie 2020 - 08:02

ÎN VIGOARE! Schema de ajutor de stat în valoare de 500 de euro pe hectar acordată producătorilor din sectorul vitivinicol în contextul crizei economice generate de pandemia de COVID-19 a fost publicată joi, 3 decembrie 2020, în Monitorul Oficial. Este în vigoare, iar Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) poate demara primirea cererilor. Important! Solicitanții vor avea doar 7 zile la dispoziție pentru depunerea actelor. Subvenția de 500 de euro/ha este plătită până la limita de 200 de hectare.

SUBVENȚII APIA CU TERMEN DE PLATĂ 31 DECEMBRIE 2020!

SUBVENȚII APIA CU TERMEN DE PLATĂ 31 DECEMBRIE 2020!

04 decembrie 2020 - 07:39

BANII CARE VOR AJUNGE ÎN CONTURILE FERMIERILOR PÂNĂ LA 31 DECEMBRIE 2020! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) are termen 31 decembrie 2020 pentru achitarea unor subvenții cuvenite fermierilor pentru anul 2020. AGROINFO vă spune ce bani trebuie să ajungă în conturile dumneavoastră până-n ultima zi din acest an.

VÂNZAREA PORCILOR DIN GOSPODĂRII FĂRĂ AVIZ DSVSA, ILEGALĂ!

VÂNZAREA PORCILOR DIN GOSPODĂRII FĂRĂ AVIZ DSVSA, ILEGALĂ!

04 decembrie 2020 - 06:49

REGULI STRICTE! Carnea de porc din gospodării nu poate fi destinată vânzării, iar vânzarea porcilor din gospodării se poate realiza numai cu avizul DSVSA, a precizat Mihai Terecoasă, directorul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Prahova. Pentru a preveni extinderea pestei porcine africane, regulile sanitar-veterinare sunt la fel de stricte ca anul trecut, în această perioadă când mai sunt două săptămâni până la Ignat.

APIA: BANII TRANSFERAȚI ASTĂZI ÎN CONTURILE FERMIERILOR!

APIA: BANII TRANSFERAȚI ASTĂZI ÎN CONTURILE FERMIERILOR!

03 decembrie 2020 - 16:02

COMUNICAT APIA. Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, începând cu data de 02 decembrie 2020, a demarat autorizarea plăților finale, ca diferență între cuantumul calculat și cuantumul acordat în avans pentru anul de cerere 2020. APIA anunță, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO, că a transferat astăzi peste 94 de milioane de euro în conturile fermierilor.

OFICIAL MADR! VIN SUBVENȚIILE APIA RESTANTE!

OFICIAL MADR! VIN SUBVENȚIILE APIA RESTANTE!

03 decembrie 2020 - 15:32

DECIZIE. Ministerul Agriculturii anunță că a alocat peste 800 de milioane de lei pentru plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, aferent anului de cerere 2020. Proiectul de hotărâre de Guvern este în dezbatere publică pe site-ul oficial al MADR.

FRAUDE BANI EUROPENI! ROMÂNIA, AVERTIZATĂ DE UE!

FRAUDE BANI EUROPENI! ROMÂNIA, AVERTIZATĂ DE UE!

03 decembrie 2020 - 14:51

NOTIFICARE DE LA UE! Astăzi, 3 decembrie, Comisia a decis să trimită avize motivate Irlandei și României din cauza neîndeplinirii obligației de a comunica transpunerea normelor UE în legislația lor națională privind combaterea fraudelor vizând interesele financiare ale Uniunii prin intermediul dreptului penal, anunță un comunicat al Reprezentanței în România a Comisiei Europene, transmis pentru AGROINFO.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Fermy Show Ep. 1 -  Legea Mirosurilor

Fermy Show Ep. 1 - Legea Mirosurilor

Premieră Națională! Inovație Totală! Jurnalistul Catalin Roba și Fermy, specialistul animat (sau Agri 4.0) al revistei Ferma, despică firul în patru: Este momentul să afli cum e percepută Legea Mirosurilor în lumea lui Fermy!

NHR Agropartners - soluţii pentru viticultură Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Blondă, sexi, drăguţă, 90-60-90, atrăgătoare: vând tractor. Detalii