KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

AGROLAND DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN DE TIP MEGA DIN BUCUREȘTI!

Publicat: 01 noiembrie 2020 - 09:29
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

COMUNICAT. Agroland deschide primul magazin de tip MEGA din București și estimează vânzări de 750.000 euro, în primul an. Agroland MEGA București, situat pe Șoseaua Fundeni, ocupă 550 mp și  devine astfel cel mai mare magazin din rețea și cel mai mare  supermarket cu specific de grădinărit, îngrijire a animalelor și hobby farming din Capitală. Până la finele lui 2020 și în T1 2021, vor fi deschise încă patru  unități Agroland MEGA, dintre care două în apropierea Bucureștiului.

Agroland (https://www.agroland.ro/)  inaugurează primul magazin Agroland MEGA din București, situat pe  Șoseaua Fundeni, care ocupă 550 metri pătrați și devine astfel și cel  mai mare din rețea, atât ca suprafață cât și ca număr de produse.

agroland-mega-buc-doi_b

Investiția în această unitate se ridică la 150.000 euro, fără stocuri, iar vânzările din primul an de activitate sunt estimate la 750.000  euro. Conceptul Agroland MEGA este unic în România, a fost lansat în  2017, și se referă la magazine specializate, cu produse dedicate  grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby  farming-ului, având o suprafață mai mare cu 300%decât magazinele  Agroland tradiționale. Agroland MEGA Fundeni este cel de-al șaselea  magazin de acest tip din cadrul rețelei, iar reprezentanții companiei  vor continua extinderea atât în București, cât și în restul țării.

Până la sfârșitul lui 2020 și în primul trimestru din 2021, vor fi  deschise alte patru Agroland MEGA, dintre care două în apropierea capitalei.

agroland-mega-buc_b

Magazinul este situat în incinta unui centru comercial din care mai  fac parte supermarketul Penny, precum și magazinele Pepco și Jysk,  localizat în București, pe Șoseaua Fundeni nr. 38 - 40. Primul  Agroland MEGA din București va pune la dispoziția clienților 3.000 de  produse, cele mai multe care se găsesc în oricare dintre magazinele  MEGA din cadrul rețelei. Din punct de vedere al gamelor, aici se vor  găsi: (1) produse pentru grădină, printre care material săditor,  fertilizanți și echipamente pentru întreținere; (2) produse destinate  animalelor de companie, de la hrană, la suplimente și accesorii; (3)  produse pentru hobby farming, precum și alte produse utile în casă și  gospodărie.

Traficul mediu estimat în Agroland MEGA Fundeni este de 250-300 de  persoane zilnic, cu variațiile sezoniere specifice.

Reprezentanții  companiei consideră că zona Pantelimon-Fundeni are avantaje multiple  pentru un supermarket cu acest profil, printre care densitatea crescută a populației, precum și apropierea de zonele rezidențiale noi  de case, din Dobroești și Fundeni.agroland-mega-buc-trei_b

Am lansat conceptul MEGA acum trei ani, perioadă în care l-am dezvoltat și îmbunătățit continuu, iar acum am decis că avem capacitatea și sortimentația perfectă pentru a intra pe piața din  București, o piața mare, eterogenă și preponderent urbană.

Calitatea  și numărul mare de produse vor acoperi nevoile unui segment al  populației care simțea nevoia unui supermarket cu produse pentru  grădină, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming, administrat de personal cu experiență în domeniu.

Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția acestui magazin, care va aduce atât o  creștere a cifrei de afaceri, cât și o consolidare puternică a poziției noastre în București și în zonele limitrofe.

În prezent, în preajma capitalei avem nouă unități tradiționale, iar în prima parte a  anului viitor, vom deschide magazine Agroland MEGA și în Bolintin Vale și Afumați. Ne dorim ca prezența noastră chiar în oraș să fie un semnal și pentru de dezvoltatorii de parcuri comerciale, pentru furnizori și chiar pentru investitori că avem planuri importante în zona Bucureștiului, și nu numai, în următorii  ani!” Spune Horia Cardoș (în foto), fondator și director general al rețelei Agroland.

Potrivit reprezentanților Agroland, curba ascendentă, care s-a manifestat în prima jumătate a anului, a continuat și în cel de-al doilea semestru.

În primele patru luni din semestrul al doilea, am înregistrat o majorare de circa 35% a vânzărilor față de aceeași  perioadă din 2019. Dacă în trimestrul al treilea al anului trecut, ieșisem pe minus, acum nu mai este cazul. În mod normal, într-o  afacere sezonieră precum a noastră, semestrul al doilea este sensibil  mai slab decât primul, din cauza anotimpului rece.

În 2020, din datele  pe care le avem acum, nu va mai fi așa, ci va fi primul an, după mult  timp, în care vom înregistra profit și în a doua jumătate a anului.

Practic, am înregistra o creștere solidă, de peste 30%, pe gamele  principale de produse, de la cele de îngrijire a animalelor de companie, la grădinărit și hobby farming”, mai explică Horia Cardoș.

Despre Agroland

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru  gardening, pet care și hobby farming din România, are capital 100%  românesc și a fost fondată în 1997, la Timișoara, de către  antreprenorul Horia Cardoș. În prezent, rețeaua Agroland are 250 de  unități, localizate în 29 de județe, și 400.000 de clienți unici/ an.  Printre produsele comercializate se află: pui de o zi, furaje şi  echipamente pentru ferme mici şi medii, produse pentru grădinărit -  seminţe, material săditor, fertilizanți, echipamente - şi hrană și  accesorii pentru animale de companie.

Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 30 milioane de euro, la finele lui 2019, și are 220 de angajați. În 2013 a devenit membră a ERPA – Asociația Producătorilor de Păsări Rurale din Europa. Pentru  mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul nostru:https://www.agroland.ro (https://www.agroland.ro/)

Comunicat Agroland transmis pentru AGROINFO.

Vizualizat: 899 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Cu cât s-a vândut un hectar de teren agricol din România! Prețul este uriaș!

Cu cât s-a vândut un hectar de teren agricol din România! Prețul este uriaș!

03 august 2021 - 07:54

Preț uriaș plătit anul acesta pentru un hectar de teren agricol, 116.473 euro pe hectar! Terenul se află în extravilanul Iașului, format din parcele cu viță de vie, teren arabil, fâneață și drum.

Comisia Europeană: Fermierii români se apropie de record la producția de grâu!

Comisia Europeană: Fermierii români se apropie de record la producția de grâu!

03 august 2021 - 07:19

„Prognozăm o recoltă aproape record pentru grâul de iarnă cultivat în România”, indică ultima estimare a analiștilor Comisiei Europene potrivit cărora campania de recoltare a grâului avansează bine, cu perspective foarte bune în ceea ce privește randamentul.

Ministrul Oros: Pentru prima dată, fermierii beneficiază de aceste noi ajutoare!

Ministrul Oros: Pentru prima dată, fermierii beneficiază de aceste noi ajutoare!

03 august 2021 - 06:54

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a anunțat luni, 2 august 2021, că fermierii români beneficiază de noi ajutoare europene. Este pentru prima dată când în Programul Național de Dezvoltare Rurală au fost introduse ajutoare exclusiv pentru legumicultură.

Secretar de stat MADR, anunț pentru fermele mici!

Secretar de stat MADR, anunț pentru fermele mici!

03 august 2021 - 06:36

Secretarul de stat George Căţean din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a declarat sâmbătă, la Borsec, în cadrul unei dezbateri despre agricultura din zonele montane, că fermele mici trebuie să devină ferme integrate şi nu să rămână doar vânzătoare de materie primă.

Secretar de stat MADR: Cel care face agricultura pentru subvenții nu o să mai existe printre fermieri!

Secretar de stat MADR: Cel care face agricultura pentru subvenții nu o să mai existe printre fermieri!

02 august 2021 - 20:04

Există fermieri veritabili și cei care fac agricultură doar ca să primească subvenții, a declarat secretarul de stat MADR, George Cățean, la sfârșitul săptămânii trecute, la Borsec. Cei care fac agricultura pentru a încasa subvențiile vor dispărea dintre fermierii veritabili.

Exportul de animale vii, SUSPENDAT!

Exportul de animale vii, SUSPENDAT!

02 august 2021 - 18:53

Animals International cere Poliției și ANSVSA să facă razie națională și să aplice sancțiuni! Animals International atrage atenția că în ciuda anunțului ANSVSA de sistare a exportului cu animale vii, mulți operatori economici ignoră măsurile dispuse de autoritatea centrală competentă, acuză Animals International într-un comunicat transmis astăzi pentru Agroinfo.

Shopron, așa arată supermarketul unde fermierii români își vor vinde produsele!

Shopron, așa arată supermarketul unde fermierii români își vor vinde produsele!

02 august 2021 - 18:28

Shopron, primul farmers market din Brașov, se va deschide în zona Bartolomeu, în luna septembrie, în vecinătatea complextului Brintex din Șoșeaua Cristianului nr.7. Acesta este un nou proiect comercial de amploare care se dorește a fi primul „farmers market” din Brașov. Magazinul are o suprafață de 13.000 mp, iar fermierii locali, crescătorii de animale pot să vândă aici de la legume la carne și brânzeturi.

Premierul Cîțu cere să fie aspru sancționați crescătorii de animale care nu respectă regulile ANSVSA!

Premierul Cîțu cere să fie aspru sancționați crescătorii de animale care nu respectă regulile ANSVSA!

02 august 2021 - 17:27

Premierul Florin Cîțu a cerut Autorității Naționale Sanitar-Veterinare (ANSVSA), Poliției și Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) să asigure suspendarea transportului cu animale vii, pe perioada caniculei, și să aplice cele mai aspre sancțiuni, unde este cazul.

Țăranul român o să renunțe singur la creșterea porcilor! Acolo îl împing regulile ANSVSA!

Țăranul român o să renunțe singur la creșterea porcilor! Acolo îl împing regulile ANSVSA!

02 august 2021 - 08:44

Autoritatea Națională Sanitară Vaterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) susține cu vehemență, într-un comunicat, că nu interzice creșterea porcilor în gospodăriile țărănești, țăranul poate să țină câți porci vrea și să-i vândă. Cu condiția să respecte regulile stabilite printr-un ordin comun ANSVSA și Ministerul Agriculturii. Iar de reguli, ANSVSA nu suflă o vorbă în comunicat. De fapt, aceste reguli îl determină pe țăran să renunțe singur la creșterea porcilor.

Anunț făcut ACUM de ANSVSA: Creșterea porcilor în gospodăriile țărănești!

Anunț făcut ACUM de ANSVSA: Creșterea porcilor în gospodăriile țărănești!

02 august 2021 - 06:51

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a transmis către Agroinfo un comunicat prin care face precizări legate de creșterea porcilor în gospodăriile țărănești. ANSVSA nu interzice creșterea porcilor în gospodăriile țărănești, susține ANSVSA. Inserăm integral precizările ANSVSA.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Asigurarea culturilor agricole - Un interviu cu Dorel Istrate, fermier din Șăulia (jud. Mureș)

Asigurarea culturilor agricole - Un interviu cu Dorel Istrate, fermier din Șăulia (jud. Mureș)

Este necesară asigurarea culturilor agricole? Fermierul Dorel Istrate (jud. Mureș) ne spune de ce și cu cine își asigură culturile!

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

Curaj

Curaj
Ca să-i dea curaj pacientului, stomatologul îi oferă înainte de a-i scoate măseaua câteva pahare de coniac, după care îl intreabă: Detalii