Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

O mie şi cel puţin încă una de nopţi pentru dezvăluiri explozive

Publicat: 05 septembrie 2017 - 14:22
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Dezvăluiri învelite parcă de misterul unei Şeherezade de tip nou, cu un pic de cont pe Facebook şi cel puţin o armată de share-uitori. Cu mii şi mii de guri căscate, doar-doar o pica ceva concret din ciocul ei minunat.

Dar Şeherezada nu şi nu, strânge în cioc misterul mai dihai ca într-o menghină de calitate japoneză, doar „niciodată spusul” e mai bun pentru creşterea contului (de Facebook, desigur!). Iar altfel, în momentul în care povestea nu mai incită publicul, finalul se cunoaşte. Pleoşc şi trosc!

Aşa că poveştile trebuie să fie cel puţin nesfârşite, iar subiectele cât mai… de neepuizat. Despre regula pământului şi nimicul de fiecare zi, doar, se pot scrie munţi de texte şi nu s-ar mai găta niciodată subiectul. Tot cum despre băieţi deştepţi şi mişmaşuri din banii adunaţi de la fraierici s-ar putea umple cel puţin o mie şi una de nopţi, cu tot soiul de poveşti care nu se vor termina niciodată. Pentru că sunt poveşti rotunde, infinite chiar, prin repetare idioată!

Şi apoi, nu poţi să nu te-ntrebi de unde până unde atâta vehemenţă întru nimic. Doar cioburi fără adresă clară. Frânturi dintr-o operă cu prea mulţi actori de nezdruncinat. De unde la început toate erau o apă şi un pământ, Şeherezada noastră îi scoate delicat din mocirlă, îi dă prin câteva ape tricolore apoi îi zvântă în cuvinte aproape minunate, de nu mai ştii cine e de vină. Apa sau pământul?!

Dar, atunci când te adânceşti în opera magna cum toate blestemele, zăreşti unicul inamic ca pe un degenerat desprins tocmai din tagma lor, care ori a uitat cum să mai împartă potolul din oala supremă, ori i-a crescut mult prea mult pofta cea poftit în timpul mestecatului cu sfântul polonic.
Acum, să nu aşteptaţi de la mine confirmări sau alte dude. Eu chiar nu ştiu nimic. Iar tata îşi vede în continuare de belit oaia (sau berbecul de la nea Alecu)!

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Vizualizat: 991 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

StalkBuster - Kemper şi John Deere - Medalie de aur Agritechnica 2017

StalkBuster - Kemper şi John Deere - Medalie de aur Agritechnica 2017

Una dintre cele două medalii de aur de la Agritechnica 2017 a fost obţinută de sistemul StalkBuster dezvoltat de Kemper împreună cu John Deere.
StalkBuster este un sistem integrat în cadrul de bază al hederelor de recoltat furaje Kemper prin care se realizează zdrobirea resturilor tulpinilor de porumb, cu ajutorul unui cuțit special.
În acest fel, dintr-o singură trecere cu combina autopropulsată de recoltat furaje este distrus habitatul dăunătorilor din porumb și este redus riscul de apariție a fusariozei în sol.
În acelaşi timp, StalkBuster zdrobește fiecare rând de tulpini de porumb înainte ca roţile maşinii de recoltat şi vehiculele de transport să-l aplatizeze.
Practic tulpinile de porumb nu sunt doar tăiate, ci şi distruse în bucăţi mici.
O cutie de viteze specială permite o reglare optimă a hederului pentru fiecare rând individual, în timp ce un sistem cu presiune pneumatică asigură o urmărire suplimentară a conturului terenului, fiecare tulpină fiind tăiată complet la nivelul solului.

Claas Cemos Auto Threshing – Medalie de aur la Agritechnica 2017 Francisc Mozer vrea 2 lei pe litrul de lapte Super Sera din Biled

Bancul zilei

Cerere în căsătorie

Cerere în căsătorie
Un tânar se întoarce acasă foarte trist, după ce plecase să ceară mâna prietenei sale. Detalii