Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Oaia cu febră şi gândacul cu republică

Publicat: 10 iulie 2011 - 21:42
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
De prin plenul europarlamentului:

Simţitori cum îi cunoaştem - şi de bine ce i-am votat să ne reprezinte interesele ţării - europarlamentarii noştri îşi armonizează fericit trăirile interioare cu durerile comunitare.  

Macroprudenţialitatea gândacului de Madagascar

Ei, bine “gogoşica” prezidenţială, EBA, reputat expert în problematica privind rolul jucat de gândacul de Madagascar în macroprudenţialitatea politico-economică, dar şi organizaţională din Antananarivo, capitala Republicii Madagascar, a făcut o descoperire epocală, rostind lumii întregi, de la înalta tribună a Parlamentului European, citez: “criza politică din Madagascar reprezintă un risc pentru democraţia şi stabilitatea din regiune”.

Populaţia malgaşă, faţă în faţă cu procesul consensual

Luând poziţia calului când bea apă, Cristian Preda, avocatul EBE-I, sare-n în argumentare:“E adevărat, pe de altă parte, că situaţia economică şi socială din Madagascar este foarte gravă, majoritatea populaţiei malgaşe trăieşte cu mai puţin de un dolar pe zi. Cum se poate ieşi din această situaţie? Printr-un proces de tranziţie neutru, inclusiv şi consensual”. 

Focusare pe limba albastră

Intervenţia unui alt distins trimis al poporului nostru “a fost focusată”  - ca să utilizez o expresie “adrieanvideaneană” consacrată – pe “bola limbii albastre”! Sau altfel spus, febra catarală epidemică. Iată mândra glăsuire: “Epidemiile, precum cele de febră catarală ovină afectează grav crescătorii  de animale, dar şi consumatorii şi economia europeană, în general, prin mortalitatea animalelor şi prin perturbarea comerţului. Remarc, de asemenea, contribuţia importantă pe care fondurile europene au avut-o până în prezent la îmbunătăţirea situaţiei, în cea ce priveşte epidemiile de febră catarală ovină”.

Oaia cu febră şi gândacul cu republică

Aşadar, “boala limbii albastre”  şi-a extins arealul până la Bruxelles, făcând din ce în ce mai multe victime din rândul europarlamentarilor români. În epicentrul interesului comunitar, trimişii noştri la Parlamentul European vâră oaia cu febră şi Republica Malgaşă, cu gândacul ei, cu tot!


Vizualizat: 1751 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Fermy Show Ep. 1 -  Legea Mirosurilor

Fermy Show Ep. 1 - Legea Mirosurilor

Premieră Națională! Inovație Totală! Jurnalistul Catalin Roba și Fermy, specialistul animat (sau Agri 4.0) al revistei Ferma, despică firul în patru: Este momentul să afli cum e percepută Legea Mirosurilor în lumea lui Fermy!

NHR Agropartners - soluţii pentru viticultură Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Blondă, sexi, drăguţă, 90-60-90, atrăgătoare: vând tractor. Detalii