Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Femeile din mediul rural interesate de cursuri în cadrul proiectului european „E-WORD” implementat de Federația Agrostar

Publicat: 16 octombrie 2011 - 19:38
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Federația Agrostar implementează proiectul ”E-Word (Empowering WOmen for Rural Development). Emanciparea Femeilor pentru Dezvoltare Rurală. Emancipare, Ocuparea Forței de Muncă, Antreprenoriat”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Obiectivul general al proiectului este promovarea femeilor din mediul rural pe piața muncii și creșterea ratei de ocupare în rândul acestei categorii de populație, prin asigurarea accesului la servicii specializate de formare, informare și consiliere profesională.

Conform previziunilor noastre solicitările de inscriere ale femeilor din mediul rural, de a urma un curs de calificare gratuit, au înregistrat o creștere semnificativă acest fapt fiind dovedit de numărul de apeluri înregistrate la sediul Federației Agrostar precum și numarul de email-uri primite pe adresa de contact.

Din aceste considerente am demarat a doua etapă de organizare a cursurilor de formare profesională și am selectat aproximativ 300 de femei din mediul rural care și-au manifestat interesul de a deveni active pe piața muncii pentru a contribui de asemenea la îmbunătățirea nivelul de trai al propriei familii și implicit al comunității din care fac parte.

Din dorința de a fi alături de femeile din mediul rural în cât mai multe localități am selectat persoane din următoarele județe: Argeș, Timiș, Tulcea, Teleorman, Dolj, Galați, Buzău, Vâlcea, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu, Olt.

Meseriile pentru care femeile au dorit să urmeze cursuri de formare profesională sunt: lucrător în comerț, manichiurist/pedichiurist, lucrător la fabricarea conservelor din legume și fructe si patiser.
Cu ocazia aniversării „Zilei mondiale a femeilor din mediul rural”, 15 octombrie 2011, Federația Agrostar a transmis un sincer „La mulți ani!” tuturor femeilor din mediul rural.

Vizualizat: 2072 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

“Serbările toamnei bucovinene”

“Serbările toamnei bucovinene”

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează în perioada 14-16 octombrie 2011, „Sebările Toamnei Bucovinene”, manifestare care va avea loc în parcarea Shopping City, potrivit unui comunicat de presă. 

Peste 100 kg de pâine cu cartofi vor fi împărţite, de Ziua Mondială a Pâinii

Peste 100 kg de pâine cu cartofi vor fi împărţite, de Ziua Mondială a Pâinii

Peste 100 de kilograme pâine cu cartofi vor fi împărţite gratuit de firma Primula din Harghita, duminică, de Ziua mondială a Pâinii, persoanelor nevoiaşe din Capitală, la o nouă ediţie a Târgului de produse ecologice, tradiţionale şi naturale de la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice.

PAC 2014-2020:  Dezvoltarea rurală

PAC 2014-2020: Dezvoltarea rurală

Elementele principale ale conceptului de dezvoltare rurală, bazat pe scheme multianuale, cofinanţate de statele membre (sau regiunile lor), care funcţionează foarte bine, vor fi menţinute. 

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

NHR Agropartners la Agromalim 2019

NHR Agropartners la Agromalim 2019

Portofoliul NHR Agropartners de maşini şi utilaje agricole la Agromalim 2019 a cuprins combine şi tractoare Deutz-Fahr, încărcătoare telescopice JCB şi utilaje agricole Poettinger, Hardi, Bogballe şi Einboeck.
Interviu cu Florin Neacşu - director general adjunct NHR Agropartners.
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

La închisoare

La închisoare
Nevasta unui deţinut merge în audienţă la directorul închisorii. Detalii