Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Makhteshim Agan - de 20 de ani în România

Publicat: 30 iunie 2011 - 08:25
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În data de 16 iunie a.c., compania israeliană Makhteshim Agan a sărbătorit  cu fast, în capitală, 20 de ani de prezenţă pe piaţa românească, alături de clienţii şi partenerii săi de afacere.

În România, Makhteshim Agan a fost înfiinţată în anul 1991, fiind prima reprezentanţă a grupului de firme Makhteshim din Europa. Compania are în portofoliu o gamă variată de fungicide, insecticide, erbicide şi produse pentru tratamentul seminţei.

Firma mamă, Makhteshim Agan Industries Ltd, este unul dintre cei mai mari producători mondiali şi distribuitori de produse destinate protecţiei culturilor, deţinător al unor brevete de invenţie pentru produsele fabricate.

În anul 2010, compania israeliană a ocupat, după volumul vânzărilor înregistrate, în valoare de 2,4 miliarde dolari, locul şapte în topul mondial al celor mai mari companii agrochimice, cu o cotă globală de peste 5 la sută.
Acum, capacitatea companiei de a crea noi produse a crescut, ajungând ca în 2009 să realizeze 19 produse, iar în 2010 să înregistreze un număr de 28 de produse. Pentru acest an,  Makhteshim Agan a lansat 20 de produse. În privinţa noilor compoziţii chimice, anul trecut compania a înregistrat un număr de 992 de formulări.

Makhteshim Agan Industries este recunoscută în lume prin know-how-ul pe care îl deţine, prin nivelul înalt al tehologiilor chimice utilizate, respectând cu stricteţe standardele privind protecţia mediului înconjurător, pentru controlul calităţii produselor, al serviciilor de marketing furnizate şi prin reţeaua globală de distribuţie.

Vizualizat: 1818 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta

Pentru a vizualiza pagina dorita, trebuie sa intrati in acontul dumneavoastra!
Utilizator inregistrat

Sunt deja un utilizator inregistrat.

Utilizator nou

Sunt utilizator nou, inregistrez

Doar utilizatorii inregistrati pot vizualiza pagina.

Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii