Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Makhteshim Agan - de 20 de ani în România

Publicat: 30 iunie 2011 - 08:25
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În data de 16 iunie a.c., compania israeliană Makhteshim Agan a sărbătorit  cu fast, în capitală, 20 de ani de prezenţă pe piaţa românească, alături de clienţii şi partenerii săi de afacere.

În România, Makhteshim Agan a fost înfiinţată în anul 1991, fiind prima reprezentanţă a grupului de firme Makhteshim din Europa. Compania are în portofoliu o gamă variată de fungicide, insecticide, erbicide şi produse pentru tratamentul seminţei.

Firma mamă, Makhteshim Agan Industries Ltd, este unul dintre cei mai mari producători mondiali şi distribuitori de produse destinate protecţiei culturilor, deţinător al unor brevete de invenţie pentru produsele fabricate.

În anul 2010, compania israeliană a ocupat, după volumul vânzărilor înregistrate, în valoare de 2,4 miliarde dolari, locul şapte în topul mondial al celor mai mari companii agrochimice, cu o cotă globală de peste 5 la sută.
Acum, capacitatea companiei de a crea noi produse a crescut, ajungând ca în 2009 să realizeze 19 produse, iar în 2010 să înregistreze un număr de 28 de produse. Pentru acest an,  Makhteshim Agan a lansat 20 de produse. În privinţa noilor compoziţii chimice, anul trecut compania a înregistrat un număr de 992 de formulări.

Makhteshim Agan Industries este recunoscută în lume prin know-how-ul pe care îl deţine, prin nivelul înalt al tehologiilor chimice utilizate, respectând cu stricteţe standardele privind protecţia mediului înconjurător, pentru controlul calităţii produselor, al serviciilor de marketing furnizate şi prin reţeaua globală de distribuţie.

Vizualizat: 1887 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Scrie parerea ta

Pentru a vizualiza pagina dorita, trebuie sa intrati in acontul dumneavoastra!
Utilizator inregistrat

Sunt deja un utilizator inregistrat.

Utilizator nou

Sunt utilizator nou, inregistrez

Doar utilizatorii inregistrati pot vizualiza pagina.

Video

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Agriculture Equipments prin departamentul APAN Horticultură oferă fermierilor maşini şi echipamente specializate pentru vie şi livezi de la producători de top: Clemens, Manez Lozano, TCM Cancela, Alma, INFACO, Lipco şi alţii, alături de tractoare McCormick (48 - 112CP), atât modele consacrate cât şi modele noi din gama X, modele F100 TOP, X2.30, F70 şi F80. În fiecare zi a târgului Indagra, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste vinuri din gama "Caii de la Letea" produse în podgoria Sarica Niculiţei, care recomandă utilajele Clemens şi tractoarele McCormick.

Interviu cu Lucian Milea, specialist pomicultură şi viticultură APAN Horticultură.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Lista e necesară

Lista e necesară
O zi la cumpărături se încheie întotdeauna cu: Detalii