Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Trei studenţi români premiaţi în cadrul proiectului "Fundaţia Claas - Universitatea parteneră"

Publicat: 09 octombrie 2013 - 11:27
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Trei studenţi români, de la specializarea "Maşini şi Instalaţii pentru Agricultură şi Industrie Alimentară - MIAIA" din cadrul Facultăţii de Agricultură din Timişoara, vor fi premiaţi în Germania, în cadrul proiectului "Fundaţia Claas - Universitatea parteneră". 

României i s-au oferit şi anul acesta trei premii pentru cele mai bune proiecte de diplomă realizate de studenţii de la specializarea "Maşini şi instalaţii pentru agricultură şi industrie alimentară", din cadul Facultăţii de Agricultură - USAMVB "Regele Mihai I al României" din Timişoara.

Câştigătorii sunt:
Locul I: Cristian Fitz, pentru lucrarea de diplomă "Realizarea unui robot agricol autonom";

Fitz-Cristian_b

Locul II: Bogdan Bostan, pentru lucrarea "Proiectarea tehnologiei de mecanizare a lucrărilor de fertilizat, arat, pregătirea terenului şi semănat în cultura cerealelor păioase";

Bostan-Bogdan_b

Locul III: Vasile Nagy, pentru proiectul de diplomă cu titlul “Studii privind capacitatea de lucru a combinelor de recoltat".
Cei trei studenţii premiaţi au confirmat, pe plan internaţional, că posedă o bună pregătire în domeniul maşinilor agricole şi au dovedit un parcurs academic excepţional.

Nagy-Vasile_b

Criteriile care au stat la baza selecţiei au fost: competenţa, originalitatea, seriozitatea, gradul de implicare în realizarea proiectului, temele de actualitate, precum şi aprecierile făcute de comisia de licenţă din cadrul Universităţii "Politehnica" Timişoara şi ale cadrelor didactice de la Departamentul de Mecanizare de la USAMVB Timişoara. Prezentările făcute în cadrul susţinerii examenului de licenţă şi răspunsurile corecte la întrebările comisiei de examinare au reprezentat un alt criteriu de selecţie, punând în lumină cunoştinţele temeinice însuşite de către cei trei studenţi.
Studentul Cristi Fitz va participa la ceremonia de decernare a premiilor Helmut Claas 2013, în perioada 29-30 octombrie 2013, care se va organiza la Harsewinkel, în Germania.

Vizualizat: 3172 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii

MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii

După doi ani de zile în care s-au informat şi au încercat mai multe modele de tractoare, Ciprian şi Denisa Nedin Gruia, tineri fermieri din Pesac, judeţul Timiş, şi-au cumpărat, în 2019, de la firma Tehnodiesel, un tractor Massey Ferguson 7722, cu motor AGCO Sisu de 220 CP şi transmisie Dyna 6. Ciprian Nedin Gruia spune că şi-a dorit un tractor robust, cu care să poată lucra în orice condiţii, iar tractorul Massey Ferguson este perfect pentru el.

Interviu cu: Ciprian Nedin Gruia şi Denisa Nedin Gruia, fermieri, judeţul Timiş
Reporter: Violeta Mat

Operator video şi montaj: Claudiu Borobei

Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019 Ce trebuie să ştii înainte să începi un proiect horticol

Bancul zilei

Ion şi Marin

Ion şi Marin
Ion şi Marin discută. Detalii