Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Maschio Gaspardo a inaugurat prima fabrică de utilaje agricole din România

Publicat: 22 octombrie 2011 - 11:51
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Grupul Maschio Gaspardo a inaugurat, pe 21 octombrie, în oraşul Chişineu Criş, judeţul Arad, o nouă hală de producţie, în valoare de peste cinci milioane milioane euro, prin aceasta devenind primul constructor de utilaje agricole din ţară.

Hala de producţie a fost extinsă, pentru a putea fi instalată o modernă instalaţie automată de vopsire cu praf şi lichid şi, de asemenea, au fost achiziţionate câteva maşini noi de mare tehnicitate pentru producţie, cum ar fi: roboţi de sudură, utilaje pentru debitarea cu laser a tablei şi maşini pentru prelucrări mecanice.

„Noua noastră fabrică de la Chişineu Criş, România, extinsă şi dotată cu cele mai bune soluţii tehnologice existente la această oră, va deveni datorită acestei investiţii primul constructor de utilaje agricole din ţară. Conform previziunilor economice, Maschio Gaspardo România va încheia bilanţul pe acest an cu o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane euro, din care circa opt milioane pe teritoriul României şi circa 10 milioane la export, în special spre Italia şi Rusia”, a declarat cu ocazia inaugurării, Mirco Maschio, administratorul delegat al Grupului Maschio Gaspardo, citat de Agerpres.

Tăierea panglicii de inaugurare
La inaugurare a participat şi prefectul judeţului Arad, Laurenţiu Călin Bibarţ, care a tăiat şi panglica inaugurală, primarul Chişineu Criş, Gheorghe Burdan şi Mirco Maschio. De asemenea, la eveniment a fost prezent şi Roberto Sperandio, consul onorific al Italiei pentru zona de vest a României, alături de cei peste 130 de angajaţi ai fabricii din Chişineu Criş.

Maschio Gaspardo România, parte a Grupului Maschio Gaspardo, unul dintre cei mai importanţi producători de maşini agricole pe plan mondial, a luat fiinţă în anul 2003, sediul principal aflându-se în oraşul Chişineu Criş, judeţul Arad.

Fabrica din Arad ocupă o suprafaţă de peste 7.000 mp şi are un număr total de 180 de angajaţi şi  produce, în principal, maşini pasive tractate, adaptate tuturor lucrărilor tipice din Europa de est, maşini proiectate pentru suprafeţe mari şi în special pentru lucrări în profunzime şi pentru refacerea terenurilor puţin fertile, nelucrate de mai mulţi ani.
De asemenea, fabrica s-a specializat în construcţia de maşini foarte mari, de până la 24 metri lăţime.
Totodată, Maschio Gaspardo România a achiziţionat circa 20 ha de teren agricol, în apropierea fabricii de la Chişineu Criş, teren folosit pentru testarea maşinilor agricole produse aici.

Vizualizat: 5066 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Vânzările de motoutilaje agricole, mai mari cu 10% în 2011

Vânzările de motoutilaje agricole, mai mari cu 10% în 2011

Piaţa motoutilajelor agricole va creşte în acest an cu 10%, până la 60 milioane de euro, şi va continua să crească şi în anii următori, afirmă reprezentantul singurei companii româneşti de profil.

Ferma Media Grup vă invită la AgriTechnica 2011

Ferma Media Grup vă invită la AgriTechnica 2011

În 15 noiembrie îşi va deschide porţile AgriTechnica, manifestarea cea mai aşteptată de către toţi cei implicaţi în domeniul industriei maşinilor agricole: producători, dealeri şi bineînţeles utilizatorii, fermieri şi contractori.

IRUM Reghin a primit 25 de solicitări de tractoare agricole prin „Rabla pentru Tractoare”

IRUM Reghin a primit 25 de solicitări de tractoare agricole prin „Rabla pentru Tractoare”

Până în acest moment 25 de producători agricoli s-au adresat companiei IRUM Reghin, în cadrul Programului Rabla pentru Tractoare, potrivit spuselor directorului general al societăţii, Mircea Oltean.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Frăţia roboţilor LELY în ferma lui Neluţu Platon

Frăţia roboţilor LELY în ferma lui Neluţu Platon

Vă invităm să faceți cunoștință cu roboții Astronaut, Juno şi Discovery. Sunt inteligenţi, serioşi în tot ceea ce fac, nu se plâng niciodată, nu cer de mâncare şi nici concediu de odihnă. Bun venit în era agriculturii 4.0!

Combina Ideal și tractorul anului 2021, vedetele standului SIGMA România la INDAGRA 2021 Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei!

Bancul zilei

La spovedanie...

La spovedanie...
Un credincios merge la preot să se spovedească: Detalii