Adama
Vinasa Rompak

Ultima ediţie a târgurilor de vară „Festin Românesc”

Publicat: 31 august 2011 - 13:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
4 dulceţuri naturale şi fără conservanţi de la Topoloveni (afine ecologice, cireşe negre, vişine şi magiun de prune) şi zacusca

Ultima ediţie a târgurilor de vară „Festin Românesc” (care va avea loc în perioada 2-4 septembrie, în Parcul Sebastian din Sectorul 5 Bucureşti) creează vizitatorilor o nouă ocazie de a savura bucate proaspăt gătite ce pot fi consumate în târg sau pot fi cumparate pentru acasă, specialităţi tradiţionale româneşti şi internaţionale, zacuscă de vinete Topoloveana şi dulceţuri sănătoase, de la Topoloveni.

Un motiv în plus pentru ca vizitatorii să poposească în număr cât mai mare la acest târg este dat de stocurile limitate ale dulceţurilor de Topoloveni, produse din fructele verii – cireşe negre, vişine şi afine ecologice – sunt aproape epuizate, la nici o lună de la producere!

„Am avut plăcuta surpriză ca producţia de dulceţuri din acest an – apoximativ 100.000 borcane – să aibă o cerere record, astfel că pentru târguri şi magazinul online au mai rămas doar câteva mii de borcane nevândute, la momentul intrării în toamnă. Suntem recunoscători consumatorilor noştri, care au apreciat diversificarea gamei noastre de dulceţuri şi ne doresc prezenţi în tot mai multe reţele de supermarketuri”, a spus, Bibiana Stanciulov, director SONIMPEX SERV COM – producător al Magiunului de prune Topoloveni.

„Vedeta” acestei ediții a târgului va fi zacusca de vinete Topoloveana, 100% naturală şi fără conservanţi, produsă prin aceeaşi metodă tradiţională ca şi magiunul: la abur, fără foc direct.

traditii-romanesti_b

Recunoscut pentru calitatea si abundenta ofertei, targul Festin Romanesc va mai ofera:
 brânza din lapte de vacă, oaie şi capra cu derivate: caşcavele (afumate şi neafumate), telemea, urdă (dulce şi sărată), burduf (simplu şi în coajă de brad), specialităţi de brânză cu verdeţuri, caşuri (brânza fermentată în mod tradiţional); carne şi preparate din carne ; specialităţi din raţă, gâscă şi jigo de berbecuţ; specialităţi secuieşti; cafea la nisip; specialităţi internaţionale: italieneşti (brânzeturi, prosciutto), franţuzeşti (dulceţuri) şi ungureşti; miere de albine: miere ecologică, dulciuri, ceaiuri şi siropuri naturale din plante, sucuri naturale din fructe şi cereale
 băuturi alcoolice şi obiecte meştesugăreşti.

Aşadar în weekendul 2-4 septembrie la Târgul din Parcul Sebastian, sunt aşteptaţi cât mai mulţi vizitatori, unde festinul e la el acasă! Intrarea este liberă!

Vizualizat: 2288 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Târgul Meşterilor Populari, ediţia a XVIII-a

Târgul Meşterilor Populari, ediţia a XVIII-a

Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii – Goleşti organizează, în perioada 2 – 4 septembrie 2011, în Piaţa Primăriei din Piteşti şi în parcul Goleştilor, Târgul Meşterilor Populari, ediţia a XVIII-a.

Ediţia de toamnă a Târgului Naţional al Mierii

Ediţia de toamnă a Târgului Naţional al Mierii

Între 2 şi 4 septembrie a.c., toţi cei care iubesc mierea, pot participa la ediţia de toamnă a Târgului Naţional al Mierii, organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România pe platforma apicolă de la Institutul de Cercetare şi Dezvoltare pentru Apicultură - Bucureşti, din cartierul Băneasa, Bd. Ficusului nr. 42.

Teleorman: Târg al meşteşugarilor, deschis la Alexandria

Teleorman: Târg al meşteşugarilor, deschis la Alexandria

Târgul meşteşugarilor, eveniment care se înscrie printre manifestările din Programul "Zilele municipiului Alexandria", s-a deschis sâmbătă, într-o zonă centrală a oraşului, de pe strada Dunării, închisă pentru circulaţia rutieră.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

În urmă cu aproape un an, echipa AgroConcept ducea România în Cartea Recordurilor: 403,64 tone de grâu recoltate în numai 8 ore, cu o combină New Holland CR8.90 Revelation. Află povestea fermierului care a găzduit evenimentul!

„În câmp, echipa AgroConcept a fost ca la cursele de mașini, făceau schimbul de piloți în mers, iar acasă aveam o altă echipă, de martori de această dată, la cântar. Înainte mă uitam la știri și vedeam Guinness World Records, iar acum am avut ocazia să trăiesc la mine în fermă un asemenea eveniment”, ne-a povestit Gheorghe Preda.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii