KWS+
Reclama header after big part 2

Târgul naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale la ASAS, ediţia a 58-a

Publicat: 29 iulie 2011 - 09:52
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Peste 30 de producători din toate zonele ţări îi invită pe bucureşteni, de sâmbătă până duminică, la a 58-a ediţie a „Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale” din parcul Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice.

Vizitatorii vor vedea la târg 50 de perechi de păsări de rase diferite, de la pitice până la uriaşe, în cadrul programului „Alege să vezi natura!”. Ca noutate, duminică, vor putea fi cumpăraţi fazani aurii şi cincila.
Printre bunătăţile tradiţionale se vor număra: foile cu mere, prăjitura caramel, cu nucă de cocos, doboş, bezele Sarah Bernhardt, salam de biscuiţi, prăjitura cu mac, dar şi alte surprize şi o gamă largă de sortimente de brânză, dulceaţa de nuci verzi, de cireşe amare, de căpşuni, de ceapă roşie sau chiar de piper alb. Nu lipsesc siropurile - de brad, de păpădie, de căpşuni, vişine, cireşe.

Produse tradiţionale şi o parte ecoligice vor fi făcute şi din carne de porc si vită, deja cunoscute bucureştenilor - cârnaţi, jambon, pogăcele cu jumări, tobă. O parte din producători, care sunt şi proprietari de pensiuni turistice, îi învită pe bucureşteni să-şi petreacă o vacanţă la munte, în zona Bran sau Maramureş.

Scop caritabil
„În judeţul Covasna, la mănăstirea Marcuş, trăiesc 11 copii, pe care părinţii lor nu i-au vrut sau nu au putut să-i crească. Sunt toţi copiii Maicii Serafima, stareţa mănăstirii. Maria, Elena, Mihaela, Teodora, Nicoleta, Ştefania, Alexandra şi Ana au terminat anul acesta clasa întâi. A fost un moment emoţionant pentru Maica Serafima, care le-a vegheat paşii de când fetiţele aveau câteva luni. Alături de ele cresc şi mezinii Ilinca şi Alexandru care au patru ani şi jumătate şi Maria, care are 9 luni. Pe opt dintre fetiţe măicuţa le-a luat direct din maternitatea unde au fost abandonate. Ceilalţi copii au fost aduşi de părinţi sau au ajuns la mănăstire în alte împrejurări. Se poate spune că Măicuţa Serafima e şi mamă şi tată pentru cei 11 copii. Măicuţa e administrator şi stareţă, e contabil şi profesor, e supraveghetor de şantier, e mai mult decât am putea fiecare dintre noi să fim. Măicuţa Serafima are nevoie de ajutor”, spune Daniela Popa, manager Media Link Business.

Cei care vor să ajute aceşti copii, şi cu un leu, sau vor să-i cunoască pot face donaţii direct la târg sau în contul ,,Maica Stareţă Serafima Mariana Comsa Asociaţia de Binefacere „Sfânta Iustina” Cod Fiscal: 14152220 Orfelinatul Sfintei Mânăstiri Marcus Loc. Marcus,jud. Covasna Cont BCR - Sf. Gheorghe, nr. RO53RNCB0124009682180001 BCR codul SWIFT (BIC): RNCBROBUCV0.
sursa: Agerpres

Vizualizat: 1180 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

#tehnodiesel #masseyferguson #masseyferguson7360

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă.

Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Fidelitate

Fidelitate
Există unele femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulţi bărbaţi, aşa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Detalii