Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

IPSO Agricultură, prezentă la Agritechnica cu un stand propriu în cadrul standului John Deere

Publicat: 27 octombrie 2011 - 19:42
Comenteaza   | Video 1 2 3 4   | Print | Trimite unui prieten

In perioada 14-19 noiembrie 2011 se va desfăşuara la Hanovra, în Germania, Expoziţia Internaţională de Tehnică Agricolă, Agritechnica, cea mai mare expoziţie de acest gen la nivel mondial

Ca urmare a interesului acordat acestui eveniment, numărul vizitatorilor şi suprafaţa au crescut de la ediţie la ediţie, în anul 2009 acestea fiind de 95.000 de vizitatori şi respectiv 320.000 mp. 
In 2011, suprafaţa de expunere  va fi de 350.000 m2, fiind amenajate 26 hale la care vor participa 2300 de expozanţi.
La aceasta ediţie se asteaptă circa 385.000 de vizitatori, dintre care 95.000 din străinatate.
 
Pentru prima dată, anul acesta IPSO Agricultură este prezentă la Agritechnica cu un stand propriu în cadrul standului John Deere.
 
In dorinţa de a întâmpina fermierii romani care vor vizita aceasta expoziţie, specialiştii noştri de Produs vor fi prezenţi în cadrul Agritechnica atât la standul propriu cât şi la standurile principalilor furnizori IPSO, după cum urmează:
 
Radu Meşină - Standurile John Deere / KUHN / STROM - Telefon: +4 0751 291 693
George Caliţa - Standul John Deere - Telefon: +4 0756 090 073
Ciprian Ion - Standul John Deere - Telefon: +4 0755 113 078
Dan Gîdea - Standul KUHN - Telefon: +4 0751 208 514
Florin Gorschi - Standul MANITOU - Telefon: +4 0753 058 899

În prezent, IPSO Agricultură numără peste 230 de angajaţi care îşi desfaşoară activitatea în 7 centre regionale pentru distribuţie de utilaje, piese de schimb şi service, respectiv: Mogoşoaia, Feteşti, Craiova, Timişoara, Oradea, Tg. Mureş şi Filipeşti şi în 5 puncte de lucru pentru vânzare piese de schimb respectiv: Galaţi, Ulmeni, Alexandria, Alba Iulia si Ovidiu.
Grupul Monnoyeur investeşte în România înca din 1991 şi această noua investiţie în domeniul agriculturii nu va fi ultima. Sunt în curs de studiere şi alte proiecte destinate asigurării satisfacţiei clienţilor şi care implică planuri de recrutare şi de formare importante. Pentru a lucra bine sunt necesare echipe bune, pentru a avea echipe bune trebuie desfăşurate programe de formare continuă astfel ca fiecare angajat să evolueze permanent.

logo-ipso-agricultura_b
 
Loredana VOICU – Manager Comunicare Promovare IPSO Agricultura
Contact: loredana.voicu@ipso.ro / Tel: 0742 101 017


Vizualizat: 6376 | Video Video 1 2 3 4 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play John Deere s680i

John Deere s680i

09 septembrie 2011
2.
Play John Deere 8R+8RT

John Deere 8R+8RT

02 august 2011
3.
Play Combina John Deere 7900

Combina John Deere 7900

25 iulie 2011

Citeste si:

Profitabilitate maximă cu combinele John Deere

Profitabilitate maximă cu combinele John Deere

În perioada 7-11 martie, IPSO Agricultură a desfăşurat trei întâlniri cu fermierii, reunite sub sloganul „Grain Days”, pentru a prezenta noutăţile din oferta 2011. Evenimentele au avut loc la Craiova, Oradea şi Feteşti. La cel de la Feteşti am participat şi noi, pentru a afla mai multe detalii despre ultimele modele de combine John Deere.

John Deere 8R Interim Tier IV

John Deere 8R Interim Tier IV

Pentru a lucra pământul de la un orizont la altul, aveţi nevoie de un tractor care să exceleze în putere, confort şi uşurinţă de manevrare, astfel încât d-voastră să rămâneţi odihnit şi productiv pe parcursul zilelor şi nopţilor de lucru!

IPSO Agricultură inaugurează noul sediu din Oltenia

IPSO Agricultură inaugurează noul sediu din Oltenia

Noul sediu IPSO Agricultură este situat pe Şos. Craiova – Caracal, DN6, Km 12, Localitatea Cârcea, judeţul Dolj.
IPSO inaugurează noul sediu de la Târgu Mureş

IPSO inaugurează noul sediu de la Târgu Mureş

Noul sediu de la Târgu Mureş, din localitatea Sânpaul DN 1, judeţul Mureş, este deschis de luni până vineri între orele 09:00 şi 17:00 şi oferă clienţilor IPSO o expoziţie cu vânzare de utilaje agricole, magazin de piese de schimb de origine, depozit de uleiuri, precum şi servicii de consultanţă în domeniul agricol şi soluţii de finanţare. 

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde

Principala problemă din acest an în cultura pepenilor verzi a fost antracnoza, o boală care atacă toate părțile aeriene ale plantei: frunze, fructe şi tulpini. Soluțiile Syngenta pentru controlul atracnozei sunt produse precum Cidely Top și Ortiva Top aplicate în alternanță.

În cultura pepenilor galbeni principala problema a fost mana. Fungicidul Revus are o acţiunea puternică şi persistentă şi asigură un bun nivel de combatere al manei.

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Prietenie

Prietenie
Doi scoţieni se întâlnesc pe stradă. Detalii